Spelförslag EttKryssTvå 16/4

Spelbloggare Publicerat: 13 April 2017

Det finns en hel del godbitar att hugga i under söndagen – och vi dukar upp ännu ett EttKryssTvå-spelförslag för er läsare. Siktet på – över miljonen.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Manchester United – Chelsea: 1X

Galet svårt. Tror dock att Chelsea kan vara rätt tillfredsställda med oavgjort här. Manchester United är svåra att slå – men kryssar alldeles för ofta. Större system; 1X2.

2. Real Betis – Eibar: X2

Fel favorit? Eibar jagar Europaplats och har inte torskat på fem raka. Real Betis tappat stilen totalt och kan inte ens leverera på hemmaplan (1/7 senaste vunna), där de annars brukar stå starkt.

3. Granada – Celta Vigo: 1

Kontraktet finns inom räckhåll, den dunkla formen till trots. Bra chans för Granada att stärka deras aktier? Möter ett Celta Vigo som har det tajt mellan matcherna. Fokus på Europa League?

4. Valencia – Sevilla: 12

Bra form, men Valencia kan falla ihop när som helst. Sevilla är inte igenkännbara just nu. Ändå, skön seger senast. Kan sluta exakt hur som helst. Lite allt eller ingenting om Valencia – 12!

5. Djurgården – Elfsborg: 1

Något riskabel spik, kan tyckas. Djurgården steppade upp flera nivåer mot Häcken och kunde fått mer än oavgjort. Elfsborg överskattat? Defensivt sårbara.

6. Sundsvall – Häcken: 1X

Bud på skräll. Häcken åkte på fyra skador mot Djurgården och får det tufft att spika ihop en slagkraftig startelva. Sundsvall kommer ställas inför problem i år, det ska vi inte sopa under mattan med, men toppchans här.

7. Halmstad – Malmö: 1X2

Örjans Vall kommer bli en tuff arena att komma till i år. Fyra pinnar hittills. Malmö har ännu inte imponerat under Magnus Pehrsson. 1X2?

8. Örebro – Östersund: 1X

Lite baksmälla för ÖFK, efter cupsegern? Tuff bortamatch mot ett Örebro som har kapacitet. Kennedy Igboananike hyperintressant.

9. Bastia – Lyon: 1X2

Svårt för Lyon att hålla balansen med både Europa League och seriespelet. Bastia vann senast och det kan ha varit ett trendbrott. Sist i tabellen, men hoppet lever. Desperation?

10. Marseille – Saint-Ètienne: 1

Tre raka kryss för Marseille. Vänder nu? Känns som att en reaktion kan vänta. Ètienne har verkligen inte imponerat på sistone. Favoritskapet stort.

11. Nantes – Bordeaux: X2

Bortaformen må vara usel. Tror ändå på Bordeaux här. Mer att spela för, den bättre parten. Nantes har haft en del flyt. Slut på det nu? Kryss-tvåa.

12. Darmstadt 98 – Schalke 04: 2

Usel form och tajt spelschema. Schalke är inte alls heta, men vi känner oss ändå bekväma med att de ska vinna här. Darmstadt toksist i tabellen och har svårt att hitta motivationen.

13. Werder Bremen – Hamburger SV: 1

Given etta! Werder Bremen bara vinner, vinner och vinner. Fantastisk form – vart kom den ifrån? HSV levererar också acceptabelt, men saknar udd på bortaplan.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Speltips:

Insats: 576 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 32 093 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 1 055 771 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 16/4