Spelförslag EttKryssTvå 16/9

Spelbloggare Publicerat: 16 September 2017

Lördag betyder fotboll i mängder – och just därför bjuder vi er läsare på ett spelförslag från Betssons EttKryssTvå, där 13 matcher är tippade och 256 kronor kan förvandlas till astronomiska 3,2 miljoner.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Tottenham – Swansea: 1X

Varnar lite för en skräll. Tottenham skrämde bort det omtalade Wembleyspöket i veckans CL, men kan vara lite bakfulla här. Trötta ben. Swansea imponerar förvisso inte, men en bra arbetsinsats kan landa i en pinne.

2. Huddersfield – Leicester: 1

Lite av en fälla när Leicester presenteras som favoriter? Huddersfield stärks ändå av hemmaplan och har visat upp fin form. Skrällspik!

3. Liverpool – Burnley: 1X

Systemets vassaste kryss? Liverpool kommer från CL-spel mot Sevilla (2-2) och visade, som oftast, upp ett svajigt försvarsspel. Burnley har vunnit över Chelsea och kryssat mot Tottenham – på bortaplan. Kapabla.

4. Newcastle – Stoke: X2

Nytt skrällbud där vi tar krysset först. Stoke står starkt! Tredje raka utan förlust efter 2-2 hemma mot Manchester United förra veckan. Newcastle förvisso med två vinster efter varandra, men prestationen var inte alltför bra när Swansea besöktes. Reaktion?

5. Watford – Manchester City: X2

Tar emot lite, att bara gardera. Vid större system; 1X2. Manchester City dock klasserna bättre och Watford, som öppnat seriespelet starkt, lider av en mängd avbräck. Formen hänger på en skör tråd. X2 räcker?

6. West Bromwich – West Ham: 2

Gillar denna upplaga av West Ham. Årets första vinst kom senast, 2-0 mot Huddersfield. Totalt dominanta då – och vi tror att de kan fortsätta leverera. WBA kommer från en 1-3-torsk mot Brighton. Imponerade ej. Skrälltvåa!

7. Birmingham – Preston: X2

Formen talar sitt tydliga språk. Birmingham har inte vunnit på sex matcher på raken och inte målat på de tre senaste. Desto bättre form i Preston, som oväntat jagar ikapp på toppen. 2-2-0 i formraden. X2.

8. Bristol City – Derby: 1X

Visst är Derby den bättre parten, men de brukar inte nå samma nivå på resande fot. Bristol City i superform! Svåra att slå just nu. Senaste torsken var den 12:e augusti, sju matcher sedan.

9. Hull – Sunderland: 1

Kapacitet hos båda parter, men de får inte till det. Värre form för Sunderland och en reaktion verkar närmast för Hulls del. God spik.

10. Middlesbrough – QPR: 1

Gillar ”Boro”. Steppat upp – och mer finns att hämta. QPR är absolut inte oävet, har de bevisat under seriestarten, men känslan är att de säckar ihop snart. Ettan är okej att lämna ensam.

11. Millwall – Leeds: X2

Som klassiska Leeds levererar! Etta i Championship, där de inte släppt in mål på de senaste sex matcherna. Millwall kämpar på utifrån deras förutsättningar. Kanske kan lösa en hemmapinne?

12. Nottingham – Wolverhampton: X2

Håller ”Wolves” som en av de främsta favoriterna till att flyttas upp. Fint material och bra form. Detta är dock ingen enkel uppgift. Ändå känner vi oss bekväma med att lämna ettan utanför ekvationen.

13. Djurgården – Örebro: 1

Säkraste spiken? Örebro lyckades vinna över Malmö senast, efter tränarbytet. Styrkebesked! Men att ställas mot seriens just nu bästa lag i Djurgården blir svårt, särskilt på Tele2 Arena. Etta!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Insats: 256 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 7 964 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 3 177 970
Spelstopp: 16:00, lördag 16/9