Spelförslag EttKryssTvå 18/3

Spelbloggare Publicerat: 16 March 2017

Hur kan 288 kr snabbast bli till 455 000 kronor? Förhoppningsvis med vårt spelförslag från lördagens EttKryssTvå, också kallad “Stryktipsdödaren”. 

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel! 
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Bournemouth – Swansea: 12

Två lag en bit nere i tabellen med höga höjder och djupa dalar. Får lite allt eller ingenting-känsla. Undviker krysset?

2. Crystal Palace – Watford: 1

Svårt efter ett tvåveckorsuppehåll. Har Crystal Palace konserverat formen? Två raka vinster före uppehållet, så det är vad vi får utgå från. Watford är rätt tunna på resande fot och det här kan vara en smart match att spika.

3. Everton – Hull: 1

Systemets bästa spik! Everton är fantastiskt hemmastarka, i form och flera klasser bättre än Hull, som inte alls får till det på bortaplan.

4. Stoke – Chelsea: 1X2

”The Potters” är kapabla och trots vissa problem mot toppmotstånden, ska de ha en bra chans här. På tiden att Chelsea åker på en käftsmäll? 1X2.

5. Sunderland – Burnley: 2

Viss skillnad här. Sunderland är sist i tabellen och helt ur slag. Förvisso har Burnley inte vunnit en enda bortamatch, men de närmar sig… Tror på skräll här. Stenhårt!

6. West Ham – Leicester: 1X2

Ingenting till slumpen! Leicester har fått upp farten, men är i fantastisk form. Slog ut Sevilla i veckans CL. West Ham med fantastisk högstanivå. Dessvärre svajiga. 1X2?

7. Birmingham – Newcastle: X2

Totalt bottennapp för Newcastle senast. Känts lite sådär på sistone. Birmingham, som är ur form, borde dock vara ett passande motstånd. Ändå; krysset med.

8. Burton – Brentford: 1X

Fel favorit? Tätt mellan dem i tabellen och Burton har inte förlorat på sex raka matcher. Annat för Brentford som torskat två efter varandra – på hemmaplan. 1X räcker väl?

9. Cardiff – Ipswich: 1

Sex raka kryss! När tar sviten slut för Ipswich? Känslan – här. De har haft en del flyt och möter ett Cardiff som varit förtjänta av mer.

10. Fulham – Wolverhampton: 1

Gästerna må vara formstarka, men känslan talar för Fulham. Halvdan insats senast, men innan dess utmärkt. Nu höjs nivån för ”Wolves” och då blir det tufft.

11. Leeds – Brighton: X2

Galet svårt! Toppmöte. Brighton inte lika solida borta, men den bättre parten. Leeds fick inte till det senast, men brukar vara svåra att handskas med på Elland Road. Löser kryss? X2!

12. Norwich – Barnsley: 1X

Mja, det är inte superbetalt – men nu måste väl Norwich få utdelning? Möter ett Barnsley helt ur form och man brukar vara solida på hemmaplan. Normalt bättre. Lite tveksamt dock… Garderar.

13. Wigan – Aston Villa: 2

Vad har hänt med Aston Villa? Blixtrat till totalt! Wigan är nästjumbo och har stora bekymmer. Blir en munsbit? Bra tvåa!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel! 

Insats: 288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 5 782 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 455 407 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 18/3