Spelförslag EttKryssTvå 19/2

Spelbloggare Publicerat: 18 February 2017

13 matcher är tippade – vi håller tummarna för 13 rätt. Söndagens EttKryssTvå-spelförslag kostar ynka 384 kr och kan bli till hela 461 340 kronor! Är ni med oss?

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Blackburn – Manchester United: 2

Rotation från United kommer vi se, men startelvan håller ändå toppklass. Blackburn har fokus på seriespelet, överlevnad i Championship. Given tvåa?

2. Fulham – Tottenham: 12

Öppet derby – med två parter som vill undvika omspel. Kraftig rotation från formsvaga ”Spurs” sida? Skrällbud…

3. Celta Vigo – Osasuna: 1X

Inte speciellt bra form hos Celta Vigo. Tre raka förluster och ett tunt anfallsspel. Osasuna är jumbo i tabellen, klart sämre. Dock passande tillfälle att ställas mot Celta Vigo, som förutom formfaktorn också har Europaspelet att ta hänsyn till. 1X.

4. Valencia – Athletic Bilbao: 1X2

Lämnar ingenting till slumpen. Valencia är inte att lita på, oerhört överskattade. Möter dock ett Bilbao som inte är lika bra borta kontra hemma, och har tätt mellan matcherna just nu. 1X2?

5. Milan – Fiorentina: 1X

Krysset först, därefter ettan. Vid större system; tvåan med. Milan var inte alls bra senast, löste ändå kryss mot Lazio. Fiorentina varvar serie- och Europaspel.

6. Pescara – Genoa: 2

Får Pescara effekt på tränarbytet? Känslan – nej. De håller helt enkelt inte nivån. Genoa har en usel formrad, men förbättrat senast. Bra spik.

7. Roma – Torino: 1X

Kalasform för Roma, men fysiska statusen ett frågetecken. Tajt schema. Torino vann över jumbon Pescara senast och borde må bra efter välbehövlig trea. Kapabla och kan lösa en pinne här.

8. Sampdoria – Cagliari: 1

Cagliari är helt uddlösa på bortaplan och möter nu ett hemmastarkt och för den delen klart bättre Sampdoria. Flyt senast för värden, men det som räknas är att treorna landar på kontot.

9. Udinese – Sassuolo: 12

Svårbedömd match. Höga höjder, djupa dalar för Sassuolo. Udinese känns sköra i favoritposition. Allt eller ingenting? 12!

10. Borussia M’gladbach – RB Leipzig: 1X

Är det slut på det roliga för Forsbergs Leipzig? 0-3 mot HSV senast. Två av två förlorade efter uppehållet. Gladbach har spelat Europa i veckan, men annars sett solida ut och verkar må rätt bra på nytt. 1X.

11. Köln – Schalke 04: 1X

Tror att Schalke får det svårt att hitta kraft här efter veckans fina EL-prestation. God form – på tiden för en reaktion? Köln är starka och har radat upp två torskar – på bortaplan – och kommer tillbaka med besked hemma? 1X.

12. Bordeaux – Guingamp: 1

På hemmaplan ska Bordeaux vara stora favoriter här. Var förtjänta av ett bättre resultat, inte poäng, mot PSG senast och Guingamp hade oerhört flyt som värjde undan Lyon. Reaktioner!

13. Montpellier – Saint Ètienne: 1

Tror stenhårt på Montpellier. Superb prestation sist medan Saint Ètienne föll med 0-3 mot Manchester United i veckan. Tunga ben – och huvuden? Ettan kan spikas.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

 

Insats: 384 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 4 100 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 461 340 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 19/2