31 januari 2018 Everton Leicester Speltips

Spelförslag EttKryssTvå 20/5

Det är engelskt och svenskt fokus i lördagens EttKryssTvå från Betsson – och vårt spelförslag kan förvandla 288 till dryga 250 000 kronor!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Arsenal – Everton: 1X

”Gunners” har hittat stilen och kämpar med näbbar och klor om en CL-plats in i det sista. Everton ska, trots att de inte har speciellt mycket att spela för, dock inte underskattas och kan absolut knipa en pinne.

2. Burnley – West Ham: 1X

Svårt. Burnley vill dock avsluta med stil inför hemmapubliken medan West Hams 0-4-förlust mot Liverpool senast kan ha inneburit luften ur. Men ettan ensam är riskabelt.

3. Chelsea – Sunderland: 1

Klara serievinnaren mot klara jumbon. Firande till trots i Chelsea, här ska de bara sopa mattan av motståndet…

4. Hull – Tottenham: 2

Tack och adjö. Hull räckte inte till i Premier League och nu får de det svårt att ladda om batterierna. ”Spurs” blir tvåa och kommer från en 6-1-kross av Leicester – på bortaplan.

5. Liverpool – Middlesbrough: 1

Toppen mot botten. Liverpool ska säkra CL-platsen och är allmänt hemmastarka. ”Boro” åker ur sedan och får det nog svårt att hitta tändvätskan…

6. Manchester United – Crystal Palace: X2

Under Allardyce imponerat Crystal Palace och här väntas Manchester Unites städa om i startelvan – totalt. Detta i och med fokus på Europa League-finalen. Tror knappast det blir tre pinnar för ”De röda djävlarna”.

7. Swansea – West Bromwich: 1X2

Helt öppet. West Bromwich har tappat stilen, men vill såklart avsluta med en trea efter en fantastisk säsong. Swansea säkrade kontraktet i den förra omgången och luften kan ha gått ur. En favorit i fara?

8. Watford – Manchester City: 12

Rolig skrälletta… Watford har varit urusla på sistone, är trygga i mitten av tabellen – men bjöd ett roterande Chelsea på en match senast. City ska försöka behålla tredjeplatsen. Kan dock agera svajigt på resande fot. Allt eller ingenting!

9. Southampton – Stoke: 1X2

Plockar med alla tecken. Stoke är inte bra just nu, men underskattas något. Southampton ser okej ut. Dock offensiva problem.

10. Halmstad – Örebro: 1

Stark etta, är känslan. Två av Allsvenskans formsvagaste lag. Halmstad har dock varit förtjänta av mer – på Örjans Vall, där de visats svårspelade. ÖSK har extra stora problem på plast.

11. Östersund – Kalmar
: 1

Klasskillnad. Kalmar är extremt skadeskjutet – nära på en hel elva out – och brukar inte leverera på plast. Östersund är hemmastarka och borde plocka ner motståndarna av bara farten.

12. Brommapojkarna – Varberg: 1

Formstarkt mot formstarkt. Brommapojkarna har dock visat upp en fin nivå på Grimstas plastmatta. Varberg borde väga lite lätt. Större system; 1X.

13. Åtvidaberg – Trelleborg: 1X

När TFF kommer upp i nivå, då har de visats urstarka – men också tvärtom. Ska räknas som underdogs på resande fot, mot ett Åtvidaberg vars formkurva pekar uppåt. Fin seger i veckan.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Speltips:

Insats: 288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 1 255 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 251 936 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 20/5