9 november 2019 Tottenham Sheffield United Speltips

Spelförslag EttKryssTvå 20/8

Söndagen bjuder på massvis av fotboll och av de 13 utvalda EttKryssTvå-matcherna har vi spikat ihop ett system till en kostnad av 288 kronor – som kan bli till 122 000 riksdaler!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Tottenham – Chelsea: 1

Stark trea från ”Spurs” i premiären, borta mot Newcastle. God form! Chelsea – vad sysslade de med mot Burnley? 2-3-torsk hemma. Gary Cahill och Cesc Fabregas visades ut, missar därför denna match. Given etta!

2. Athletic Bilbao – Getafe: 1X

Nykomlingar tenderar ju att skrälla i premiärer och Getafe ska inte räknas bort helt, men att vinna borta över Athletic Bilbao borde vara en övermäktig uppgift. Därför – 1X.

3. Deportivo La Coruna – Real Madrid: 2

Real Madrid är tveklöst bäst i världen. Underbara prestationer mot Barcelona i El Clásico. Svårt att se dem svika.

4. Atalanta – Roma: 1X2

Öppen historia. Atalanta har förlorat ett par starka pjäser, men har fortfarande klass. Roma tenderar att spela naivt då och då. Stora spelarförluster. Får det svårt att haka på toppen? 1X2!

5. Bologna – Torino: X2

Dubbelchansen X2 får räcka, även om man hade kunnat plocka med ettan också. Gillar Torinos möjligheter att överraska. Fin offensiv. Bologna – på sin höjd mediokra?

6. Inter – Fiorentina: 1

Systemets bästa spik? Inter verkar vara i harmoni; fantastiskt bra i vänskapsmatcherna. Offensiven är en mardröm för alla motståndarförsvar. Generationsskifte har skett i Fiorentina; bara två spelare 30+. Väntar problem här…

7. IFK Göteborg – Häcken: 1X2

God form för båda parter inför 031-derbyt. Känslan är att Blåvitt kan falla ihop lika fort, men lika väl fortsätta hålla toppnivån. Häcken svåra att slå. Krysset först – vi tar med alla tecken!

8. Östersund – AIK: X2

Solnaiterna får förtroendet. Östersund är slitet, slitet av det tajta spelschemat. Fortsatt rotation. AIK imponerar ej, men toppchans här.

9. Djurgården – Halmstad: 1

Värden är svårt skadeskjutet i försvaret, men manglar över det mesta just nu. Halmstad borde inte vara i närheten av att räcka till på Tele2 Arena.

10. Sirius – Norrköping: 1X

Mja, det ser inte superbra ut för ”Peking”… Tuff bortamatch här, mot ett Sirius som fortsätter leverera. Solitt favoritskap.

11. Lille – Caen: 1X

Stark premiär av Lille, usel andra match. Tillbaka på hemmaplan. Caen har fallit i två raka matcher, men förtjänat mer. 1X.

12. Freiburg – Frankfurt: 1

Gästerna med flera tuffa skador. Möter ett underskattat Freiburg. Överraskar även i år? Ettan självklar.

13. Borussia M’gladbach – Köln: 1

Lite svårt, men vi håller oss till att spika ettan. Hemmaplansfördelen fäller avgörandet? Därtill ett något spetsigare material i Gladbach kontra Köln. Större system; 1X.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Insats: 288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 2 808 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 122 802 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 20/8