7 november 2019 Manchester United Partizan Speltips

Spelförslag EttKryssTvå 21/10

I sedvanlig ordning bjuder vi på Spelbloggare.se på ett spelförslag inför lördagens EttKryssTvå, Betssons ”Stryktipsdödare”. 13 matcher har analyserats och tippats och miljonervinster hittas i potten.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Huddersfield – Manchester United: 2

CL-spel som stör United. Ändå lyckas de hålla standarden uppe. Bredd och spets i truppen, om än med skadeproblem centralt. Huddersfield har kommit ner på jorden efter en solid seriestart, i ren nykomlingsanda. Tvåan kan tas ensam.

2. Manchester City – Burnley: 1X

Systemets stora skräll. Manchester City må vara briljanta vecka ut och vecka in. Störs dock av ett tätt spelschema och Burnley har imponerat stort; undvikit förlora mot Chelsea, Tottenham, Everton och Liverpool – på bortaplan.

3. Newcastle – Crystal Palace: 1X

Lite svårt – och för den icke riskvillige kan alla tecken tas med. Crystal Palace, efter sju förluster, dessutom utan mål framåt, skrällde och vann derbyt mot Chelsea. På gång? Gäller dock att ha respekt för Newcastle och deras hemmastyrka. Vi nöjer oss med 1X.

4. Stoke – Bournemouth: 1

Stoke med problem mot topplagen. Bournemouth borde passa dem bättre. Har ett starkt material. Raka ettan eller 1X – beroende på risknivå.

5. Swansea – Leicester: X2

Leicester är bättre än tabellen antyder. Vass udd. Gäller bara att få ut det. Då borde väl Swansea komma bra tajmat?

6. Aston Villa – Fulham: 1X

Tungviktsmöte. Glöm förlusten mot suveräna ”Wolves” – Aston Villa är i fin form. Med hemmaplansfördelen ska de väl inte förlora?

7. Barnsley – Hull: X2

Skadeskjutet Hull. Tror ändå att de undviker att förlora mot ett betydligt sämre motstånd. Alltid svåra att slå.

8. Bolton – QPR: 1

Spikar skrällen. Bolton bröt förlustsviten via en fin 2-1-vinst över ett starkt Sheffield Wednesday. Tacksammare motstånd nu, ett formsvagt Queens Park Rangers…

9. Bristol City – Leeds: 1X

Toppform i Bristol City, bortsett från krysset senast. Radar upp positiva resultat. Leeds med tredje raka förlusten senast. Inte alls oävet, men får det svårt att kamma fullt.

10. Derby – Sheffield Wednesday: 1

Lite svår. Upp och ner för Wednesday. Derby normalt solida på hemmaplan. Får känsla för ettan. Större system; 1X.

11. Middlesbrough – Cardiff: 1

Bra etta! Absolut spikmaterial. De må ha blivit alldeles för få treor för ”Boro”, som ändå ger intrycket om att det kan vända snart. Cardiff med en fruktansvärd insats senast. Ner på jorden?

12. Sheffield United – Reading: 1X

Sinom tid ska Sheffield United dippa. Långtifrån material för att vara där de är, som trea. Möter ett förbättrat Reading, som alltjämt är pressat. Alla tecken som den som vill – tar emot lite med 1X…

13. AFC Eskilstuna – Elfsborg
: 12

Helt är loppet inte kört för AFC, men närmast så. Elfsborg svajiga samt lite att spela för. Två lag som jagar de tre poängen? Slutsats: 12.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

 

Insats: 256 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 8 203 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 998 416 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 21/10