Spelförslag EttKryssTvå 22/4

Spelbloggare Publicerat: 19 April 2017

Det är ett favoritbetonat system vi bjuder på till lördagens EttKryssTvå – men det kan ändå innebära dryga 330 000 färska riksdaler in i plånboken.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Chelsea – Tottenham: 2

Fifty-fifty menar oddssättarna – vi att favoritskapet ska vara hos ”Spurs” i denna cupsemifinal. De är i bättre form, spelat mer på Wembley Stadium och borde vara lite mer motiverat.

2. Bournemouth – Middlesbrough: 12

Bud på skräll? Allt eller ingenting! ”Boro” lyckas extremt sällan på bortaplan, men måste jaga treor som situationen ser ut. Möter ett Bournemouth med höga höjder och djupa dalar. 12.

3. Hull – Watford: 1

Hyfsad spik. Hull superstarka hemma, 7-1-0 i formraden, och Watford är urusla borta, förlorat 9/11 senaste. Motivationsfaktorn på det och visst är siffror upp mot dubbelt betalt lockande?

4. Swansea – Stoke: 1

Klar motivationsskillnad. Swansea har förlorat fem av de sex senaste matcherna, men varit förtjänta av mer. Måste vara desperata nu. Stoke, lite avslappnade? Kan straffa sig!

5. West Ham – Everton: 1X2

Räknar med fart fläkt, och målrikt. Ovisst annars – var hamnar pinnarna? Everton klart bättre form samt den vassare parten, men svår bortamatch ändå… Lämnar ingenting till slumpen.

6. Brentford – QPR: 1

Hemmalaget spelar trevlig fotboll och har även fått utdelning på sistone. Vill bjuda publiken på fest. QPR är helt under isen; förlorat fem i följd och truppen drar åt olika håll, är känslan. Smakrik etta!

7. Burton – Leeds: 1X2

Burton vill säkra kontraktet, Leeds fixa en playoffplats. Betydelsefulla pinnar på spel… Känns också helt öppet, i synnerhet efter Leeds oväntade 0-1-förlust hemma mot ”Wolves” i veckan.

8. Huddersfield – Fulham: 1X

Båda parter i playoffområdet – slåss mot varandra om en PL-plats. Allt snurrar kanske inte på felfritt för Huddersfield, men med hemmaplansfördelen ska de ses som klara favoriter – tre raka vinster för Fulham till trots.

9. Nottingham – Reading: 12

Gästerna är löjligt ojämna. Kan falla ihop som ett korthus, men levererar framförallt vinster. Nottingham är nere och tampas i botten av tabellen. Måste bli desperata. Krysset lämnas utanför.

10. Sheffield Wednesday – Derby: 1

Tar emot lite, men ettan får spikas. Sheffield Wednesday är i superform! Vunnit fyra i rad. Derby andas lite positivitet, men vägt något lätt i de två senaste fajterna.

11. Wigan – Cardiff: 1

Det är desperata tider i Wigan. De måste vinna fotbollsmatcher, punkt. Två raka vunna på hemmaplan. Klart förbättrat. Cardiff må ha en hyfsat fin formrad. Kanske lite oförtjänt? Reaktion.

12. Wolverhampton – Blackburn: 1X

Det är desperata tider i Blackburn, och de ska ses med okej chans mot ett normalt bättre ”Wolves”. Stannar vid en pinne? Vid större system; 1X2.

13. Jönköping Södra – AIK: 1X2

Baksmälla efter derbyförlusten för AIK? Inte alls sett så bra ut som man velat. Olsson skulle vara en frälsare – nu säkerhetsrisk. Allsvenskan är tajt, J-Södra solida och kan absolut knipa hem hela potten.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

 

Speltips:

Insats: 432 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 15 748 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 330 508 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 22/4