Spelförslag EttKryssTvå 23/9

Spelbloggare Publicerat: 23 September 2017

Det nalkas helg och det firar vi, i vanlig ordning, med ett spelförslag från Betssons EttKryssTvå, där vi hoppas kunna förvandla 384 till nära på 630 000 kronor.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Leicester – Liverpool: 1X

Stort skrällbud! Leicester ska inte underskattas på hemmaplan och slog just Liverpool, som väntar CL-spel kommande vecka, i cupen senast. Stora defensiva problem hos bortalaget.

2. Burnley – Huddersfield: 1

Båda parter med starka seriestarter. Burnley har satt käppar i hjulen på flera topplag. Hemmaplansfördelen den stora skillnaden – etta!

3. Everton – Bournemouth: 12

Besvikelser. Bournemouth har höga höjder, men alldeles för djupa dalar. Känns verkligen som en allt eller ingenting-match.

4. Manchester City – Crystal Palace: 1

Tätt spelschema, men mycket ska till för att stoppa Manchester City just nu. Crystal Palace i katastrofal form. Får bekänna färg.

5. Southampton – Manchester United: X2

Gästerna är fantastiskt starka; öser in mål och radar upp vinsterna. Dock fokus på Champions League och det här är en tuff bortamatch, mot ett Southampton som får sin defensiv stärkt. X2.

6. Stoke – Chelsea: 1X2

Ingenting till slumpen. Stoke är inte att räkna bort på Bet365 Stadium – vunnit över Arsenal och spelat oavgjort mot Manchester United. Chelsea normalt bättre, men för stora favoriter.

7. Swansea – Watford: 1X

Vid större system kan alla tecken tas med. Nu räcker 1X. Watford har allt som allt varit bättre än Swansea, men kommer från en brutal käftsmäll i form av 0-6. ”Svanarna” med uppåtpekande form…

8. Derby – Birmingham: 1

Vad höll Derby på med mot Bristol City? Ofattbart. Nu tillbaka på hemmaplan – mot ett perfekt tajmat motstånd. Birmingham har förlorat sex raka och lyckas inte med någonting…

9. Fulham – Middlesbrough: X2

Fulham har inte hittat rätt melodi. Har klass och fördel av hemmaplan, men möter ett svårhanterat och –slaget ”Boro”, som har fem raka utan torsk. Skrälldubbelchansen tas.

10. Leeds – Ipswich: 1

Studsar Leeds tillbaka på direkten? Långtifrån bra mot Millwall, 0-1, men ändå etta i tabellen. Ipswich också uppe i toppen – dock sett sämre ut på sistone… Ettan kan plockas ensam.

11. Norwich – Bristol City: 1X

Formstarkt mot formstarkt. Bristol City med sin bästa match hittills senast. Kan ändå ställas inför problem här, nu när Norwich fått upp farten. 1X.

12. Preston – Millwall: 1

Millwall är sämre på resande fot. Sliter alltid stenhårt. Preston North End med mer udd och tillsammans med hemmaplansfördelen nöjer vi oss med ettan. Större system; 1X.

13. Sunderland – Cardiff: X2

Illa, illa för Sunderland. Nere i botten och tampas, får inte till det. Cardiff smått dunkel form, men fortfarande delad tabelletta. Växlar upp?

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Insats: 384 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 5 136 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 628 460 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 23/9