2 april 2017 EttKryssTvå

Spelförslag EttKryssTvå 2/4

Veckan ska summeras – och hur fint skulle det då inte sitta med nästan 1,4 miljoner färska kronor i plånboken? Om ni hakar på vårt spelförslag från Betssons EttKryssTvå, finns chansen till det. 

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Arsenal – Manchester City: 2

Systemets bästa spik? Arsenal är helt under isen, buropen kastas hit och dit. Manchester City må svaja lite, men är motiverat och mot ett ”Gunners” helt ur balans ska de ses med toppchans.

2. Granada – Barcelona: X2

Litar inte fullt ut på Barcelona här. De har svikit i en del matcher av denna karaktär. Granada är i desperat behov av poäng och ska väl i alla fall kunna ses med viss chans på ett kryss?

3. Valencia – Deportivo La Coruna: 1X

Litar i vanliga fall inte på Valencia, som dessutom har försvarspjäsen Mangala avstängd här. Men Deportivo levererar ytterst sällan på resande fot medan Valencias hemmafacit de senaste månaderna är rätt fint.

4. Chievo – Crotone: 1

Visst, Crotone har mer att spela för. Formen är dock urusel och på resande fot lyckas de inte alls; 0-2-12 i matchraden. Chievo är fullt kapabla, i mitten av tabellen och borde vinna en match som denna utan större problem.

5. Fiorentina – Bologna: 1X

Skrällbud? Bologna ser allt bättre ut och Fiorentina är förvisso svåra att slå hemma, men knappast briljerat på sistone. Ett-kryss borde räcka.

6. Genoa – Atalanta: 2

Blir inte alls imponerad av Genoa. Uddlösa. Atalanta fortsätter överraska och håller standarden uppe. Europaspel nästa år? Tvåa!

7. Palermo – Cagliari: 1

Motivationsfaktorn i fokus. Palermo kan fortfarande överleva i Serie A. Måste dock börja vinna. Då passande att ställas mot ett Cagliari som är ur slag och inte har någonting att spela för?

8. Napoli – Juventus: 1X2

Helt öppet – 1X2. Krysset först. Napoli urstarka hemma och har en fantastisk kapacitet – när de når upp i den. Juventus bortafacit är lite halvdant…

9. Nice – Bordeaux: 1X

Formstarkt mot formstarkt. Nice hela 18 pinnar före Bordeaux i tabellen. Något missvisande? Möjligen. Ändå; 1X.

10. Bayer Leverkusen – Wolfsburg: X2

Två stora besvikelser. Leverkusen under all möjlig kritik före uppehållet – Wolfsburg imponerade. Stort skrällbud.

11. AIK – Häcken: 1X2

Extremt svårtippat. Premiär och känslan över Häcken är – höga höjder, samt lite djupare dalar. Imponerat mer än AIK under försäsongen och Svenska Cupen och slog ut desamma i kvartsfinalen. 1X2.

12. Sundsvall – AFC Eskilstuna: 2

Skrällspik! Två väntade bottenkonkurrenter. AFC är nykomlingar och de slår inte sällan på den stora trumman i premiärerna. Känns något vassare också. Sundsvall sämst i serien?

13. Norrköping – Hammarby: 1

Given spik. Norrköping ser oerhört intressanta och starka ut. 11-2-2 på hemmaplan förra året. Hammarby en bottenkandidat – saknar idé och materialet är tunt.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Speltips:

Insats: 288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 8 404 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 1 380 965 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 2/4