Spelförslag EttKryssTvå 25/11

Spelbloggare Publicerat: 24 November 2017

Lördagen bjuder på en handfull fantastiska matcher och traditionsenligt levererar vi på Spelbloggare ett spelförslag från dagens EttKryssTvå.

Matcher:

1. Liverpool – Chelsea: 1X2

Litar inte alls på Liverpool i såhär pass stor favoritposition. Försvarsspelet löjligt svajigt; tappade 3-0 till 3-3 mot Sevilla i veckan. Chelsea har steppat upp efter debaclet mot Roma. God chans. Alla tecken.

2. Crystal Palace – Stoke: 12

Palace alltjämt sist, om än klart bättrade prestationer. Starkt behov av en trea. Möter ett Stoke som varit upp och ner – från match till match, samt i matcherna. 12?

3. Manchester United – Brighton: 1X

Inte alls särskilt skoj betalt för ettan, varpå vi tar med ett skrälltecken – krysset. Brighton med fem raka utan förlust. United med tunga ben från veckans CL-förlust mot Basel?

4. Newcastle – Watford: X2

Nu har Newcastle varit hemmastarka, men med tre raka torskar allt som allt – mot ett Watford som äntligen fick känna segersötman mot West Ham förra veckan; skrällbud! X2.

5. Swansea – Bournemouth: 2

Ser Bournemouth som större favoriter, trots att de saknar Francis. Offensiven har fått tokfart! 4/5 senaste vinna, övrig var mot Chelsea. Swansea, däremot; fem förluster på raken…

6. Tottenham – West Bromwich: 1

Gästerna har inte vunnit sedan årets två inledande matcher. Föll med 0-4 hemma mot Chelsea senast. En ”walk in the park” för Tottenham…

7. Aston Villa – Ipswich: 1

Bättrad form för Ipswich, men tufft att ställas mot toppjagande Aston Villa nu – på bortaplan. Kanske snålt betalt, ändå raka ettan.

8. Fulham – Millwall: 1

Galet slarv åt båda håll i Fulhams 5-4-vinst borta över Sheffield United. Moralstärkande med en trea. Mycket bättre än tabellen antyder. Millwall en lättviktare på bortaplan.

9. Hull – Bristol City: 1X

Lite riskabelt, får känsla för Hull, som är bra betalt. Hemmalaget ska få ut mer av detta material. Bristol City har svävat bland molnen, föll dock ner i och med 1-2-förlusten när Preston kom på besök sist. Bara neråt nu?

10. Middlesbrough – Derby: 1

Formstarkt mot formstarkt, men ”Boros” prestationer väger tyngre. Vunnit fyra av de fem senaste matcherna.

11. Norwich – Preston: X2

Skön trea för Preston mot ett starkt Bristol City – på bortaplan. Andra raka utan förlust. Tillbaka på rätt spår? Norwich med så lite som en pinne på fem matcher. Andas desperation. Ändå: X2.

12. Reading – Sheffield Wednesday: X2

Höga höjder för Reading, men för djupa dalar. Möter ett Sheffield Wednesday som fått ordning på grejerna. Borde undvika att förlora här, liksom i de fem senaste matcherna.

13. Wolverhampton – Bolton: 1X

Såklart klasskillnad, men vi kan inte bortse från att Bolton, som var toksist i tabellen, nu inte förlorat på sju raka. Mestadels kryss. ”Wolves” tar troligtvis ett nytt kliv mot Premier League. Dock på plats att säkra upp till rådande odds.

Insats: 384 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 6 843 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 898  987 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 25/11
Bonus: Betsson (1 000 kronor riskfritt spel!)