19 augusti 2017 EttKryssTvå

Spelförslag EttKryssTvå 25/2

13 matcher är tippade – vi håller tummarna för 13 rätt! 192 kr kan bli till 430 000 kronor med vårt spelförslag från Betssons EttKryssTvå under lördagen. 

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Watford – West Ham: 2

Gästerna imponerar på undertecknad och de lär bara fortsätta uppåt i tabellen. Förtjänta av favoritstämpeln här, mot ett halvdant Watford? Ja, menar vi! Oddssättarna annorlunda.

2. Chelsea – Swansea: 1X

Gardering som spetsar till det här systemet. Swansea mår oerhört bra just nu och är klart förbättrat efter tränarbytet. Kontrar vasst och ett Chelsea vars offensiv inte varit fullt så imponerande de senaste två matcherna kan utstå problem. Men max en pinne för ”Svanarna”…

3. Crystal Palace – Middlesbrough: X2

Skrällbud. Crystal Palace får ingenting att fungera – tränarbytet var effektlöst. ”Boro” är däremot försvarsstarka och svårslagna. 0-0/0-1?

4. Everton – Sunderland: 1

Svårt att se Sunderland räcka till här. 0-4 mot Southampton senast var en hård käftsmäll. Everton är i superform och borde plocka tre pinnar av bara farten. Ettan är som skriven i sten.

5. Hull – Burnley: X2

Öppet! Burnley framförallt bra hemma, men visat positiva tendenser på resande fot också. Känns klart bättre än Hull och vi drar till med ännu en skräll X2:a!

6. West Bromwich – Bournemouth: 1

Positiva besked från WBA, i bra form. Vassa hemma. Bournemouth har tappat stilen totalt och förlusterna bara radas upp. Kan komma till spel utan Jack Wilshere här. Smakrik spik!

7. Aston Villa – Derby: X2

Hör och häpna – Aston Villa har fem raka förluster och tio raka utan vinst! Derby, inte vunnit på fem senaste. Galet svårt. Krysset först. Bättre värde på Derby. Vid större system; 1X2. Nu? X2.

8. Barnsley – Huddersfield: 2

Gästerna imponerar enormt och förlorar sällan. Välförtjänt tredjeplats. Barnsley är kvar på den övre tabellhalvan och det förvånar. Dock 0-2-förlust hemma mot Brighton senast. Nytt nederlag på gång?

9. Brentford – Rotherham: 1

Brentford må vara rätt svajiga, men möter ett helt stukat motstånd. Rotherham toksist i tabellen och saknar allt – kvalitet och självförtroende. Bra spik till 1,55x.

10. Cardiff – Fulham: X2

Formstarkt mot formstarkt – men fördel Fulham, som är den bättre parten och har fått blodsmak i munnen. Undviker att förlora.

11. Newcastle – Bristol City: 1

Newcastle stormar mot Premier League – i en klass för sig själv. Bristol City, ja, med två raka förluster och placerade precis ovanför strecket ska de inte ha mycket att sätta emot. Alltför stor skillnad.

12. Preston – QPR: 1X2

Gästerna imponerar faktiskt; har vunnit två raka och känns allmänt mer stabila. Preston är bra, men överdrivet stora favoriter här? 1X2…

13. Wigan – Nottingham: 1X

Det är ett klart bättrat Wigan som kommer till spel. Fått en vitamininjektion! Nottingham gör ingen nöjd – förlorat tre raka och blöder defensivt. Svårt här.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Insats: 192 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 11 775 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 430 458 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 25/2