Spelförslag EttKryssTvå 26/11

Spelbloggare Publicerat: 25 November 2017

Kan vi avsluta veckan med en storslam? Söndagens spelförslag från Betssons EttKryssTvå finns till ert förfogande. 

Matcher:

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

1. Burnley – Arsenal: 1X

Slår på den stora trumman. Tror Arsenal väntar stora bekymmer här, mot ett formstarkt, underskattat och hemmastarkt Burnley. Om man vill säkra upp kan förstås tvåan tas med.

2. Huddersfield – Manchester City: 2

Klockren spik – peppar, peppar! Manchester City manglar över allt möjligt motstånd just nu och ett Huddersfield som kommer från årets sämsta insats borde köras över av bara farten.

3. Real Sociedad – Las Palmas: 1

Inte mycket snack om saken här. Las Palmas har tappat allt och förmår inte ens att prestera på hemmaplan. Sist i tabellen. Real Sociedad klasserna bättre och bör vinna bekvämt.

4. Villarreal – Sevilla: 1X

Garderingen 1X hoppas vi kommer räcka. Villarreal formstarkt, liksom Sevilla – men de senare nämnda kommer från en fysiskt, och psykiskt, krävande match mot Liverpool, 3-3, i CL. Addera hemmaplanfördelen på det.

5. Valencia – Barcelona: 1X2

Räkna inte bort Valencia! De är fruktansvärt bra. Nio raka vunna. Barcelona såklart bättre på pappret, men kommer ställas inför problem. Missvisande odds.

6. Genoa – Roma: 2

Kanske får Genoa ett litet lyft med den nya tränaren vid rodret? Men att mäta krafterna med Roma för närvarande, det är inte enkelt. Tvåa.

7. Lazio – Fiorentina: 1

Största värdespiken i systemet? Fiorentina saknar erfarenhet och för den delen klass för att utmana toppen. Lazio i utmärkt form, trots 1-2-förlusten mot Roma. Tillbaka på vinnarspåret.

8. Milan – Torino: 1X2

Gästerna är alltid svåra att handskas med. Milan däremot, de får inte till det. Lever inte alls upp till den kravbild som finns, alternativt har funnits. Alla tecken det enda valet.

9. Udinese – Napoli: 2

Ett undre-halvan lag som Udinese ska inte ha någonting att sätta emot serieledande och rentav suveräna Napoli. Svårt att se det sluta på annat sätt än med en tvåa. Möjligen småsnålt betalt. Vi känner oss emellertid bekväma med att spika matchen.

10. Hamburg – Hoffenheim: X2

Lite svårt… Men vi plockar bort ettan ur ekvationen. Hoffenheim är så pass mycket bättre – dubbla skörden mot Hamburg – att de borde undvika förlora. Kryss-tvåa.

11. Köln – Hertha Berlin: 12

Två stora besvikelser. Köln flera snäpp värre – jumbo och inte vunnit på 12 matcher. Måste jaga trean intensivt. Öppnar för en klassisk ”allt eller ingenting”-match.

12. Nice – Lyon: X2

Bättrad form för Nice, som trots det är kvar nere i bottenträsket. Möter en formstark tabelltrea i Lyon. Inte förlorat på 11 matcher, EL och seriespelet. X2.

13. Monaco – PSG: 2

All heder till Monaco! Gör allt de kan för att hålla jämnt strå med just PSG, men det är lite av en övermäktig uppgift. Kommer från en brutal 1-4-förlust mot Leipzig i CL. Knappast den ultimata uppladdningen. PSG med en ny, färsk trea.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Insats: 288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 2 654 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 87 296 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 26/11
Bonus: Betsson (1 000 kronor riskfritt spel!)