Spelförslag EttKryssTvå 26/2

Spelbloggare Publicerat: 25 February 2017

Supersöndag! Det bjuds på mängder av fantastisk fotboll när veckan ska summeras och vi lämnar ut våra tankar om de 13 matcherna som ska tippas i Betssons EttKryssTvå. 244 000 kronor kan hamna i plånboken – med bara 216 kr riskerade!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Manchester United – Southampton: 1X2

Ligacupfinal! Känns ovisst. United den bättre parten, men risk för trötta ben i och med Europaspelet. Southampton har skickat ut Arsenal och Liverpool hittills – varför inte en ny skalp? Observera, neutral plan.

2. Atlético Madrid – Barcelona: 1

Stort skrällbud! Atlético Madrid har hittat rätt, offensivt i synnerhet, och underskattas stort här. Hade oflyt mot Barcelona i cupspelet i början av månaden. Revansch? Katalanerna vann knappt med 2-1 över Leganés senast och innan dess krossade med 0-4 av PSG.

3. Athletic Bilbao – Granada: 1

Lite stort favoritskap? Oavsett – spik. Vid större system; krysset med. Bilbao åkte på en käftsmäll i Europa senast och är ute ur EL, men normalt mycket bättre än Granada och hemmastarka.

4. Sporting Gijón – Celta Vigo: 1X

Skrällbud på nytt. Sporting Gijón tredjejumbo i tabellen, men sprattlar till ibland och möter nu ett Celta Vigo som bara för tre dagar sedan spelade 120 tuffa minuter i Europa League. Förmår inte att vinna?

5. Villarreal – Real Madrid: 1X2

Är det nu som Real Madrid tappar? Villarreal är starkare än tabellen antyder och brukar kunna pressa de stora jättarna. Real förlorade mot Valencia senast. Tuffare nu… 1X2!

6. Inter – Roma: X

Krysset först, därefter ut mot kanterna – vid större system. Två formstarka parter. Roma snäppet bättre, men tuff bortamatch mot ett Inter som får tillbaka fantastiska Icardi.

7. Lazio – Udinese: 1

Gästerna är helt ur form. Lazio ser bättre och bättre ut. Fortfarande halvdålig effektivitet – men vinner väl här? Ettan spikas!

8. Sassuolo – Milan: 1X

Sådär för Milan… Vann över Fiorentina senast, men tunna på resande fot och räddas ofta av keepern Donnarumma. Sassuolo är en del upp och ner. Ska ses med bra chans här.

9. Genoa – Bologna: 1X2

Omöjligt att tippa när seriens två, just nu, kanske sämsta lag möter varandra. Får ingen känsla överhuvudtaget och då är det lika bra att plocka alla tecken.

10. Ingolstadt – Borussia M’gladbach: 1

Meriterande vinst över Frankfurt senast för Ingolstadt. Löser ännu en trea nu? Gladbach kan vara slutkört efter att ha spelat en tuff match mot Fiorentina i Europa League.

11. Schalke – Hoffenheim: 1X

Tätt spelschema talar emot Schalke, men visst ska de undvika att förlora här? Formen är mycket fin och Hoffenheim är inte alltför solida på bortaplan. 2-1/1-1.

12. Lyon – Metz: 1

Nja, Metz ska inte räcka till på den här nivån. Lyon är fantastiskt bra för tillfället och vi kan inte se annat än en klar hemmavinst.

13. Marseille – PSG: 2

Klassiker! PSG måste vinna för att hålla tempot i titelstriden, och är den klart bättre parten. Också i bra form. Marseille har svårt mot toppmotstånd och saknar främste målskytten i Gomis.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Insats: 216 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 6 867 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 244 180 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 26/2