2 mars 2020 Portsmouth Arsenal Speltips

Spelförslag EttKryssTvå 27/8

Söndagen bjuder på fotboll från bland annat Premier League, Serie A, La Liga och Allsvenskan – och vi på Spelbloggare.se bjuder på ett spelförslag från Betssons EttKryssTvå, där 13 matcher är tippade.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Liverpool – Arsenal: 1X2

Helt öppet. Arsenal sumpade chans på chans mot Stoke senast. I Liverpool är känslan bättre efter att CL-spel säkrats – men trötta ben kan finnas. Säkra före det osäkra och vi tar med alla tecken.

2. Tottenham – Burnley: 1

Säker etta, eller? Tottenham ser bra ut, torsken mot Chelsea till trots. Förtjänade mer. Burnley är veka på bortaplan och får det svårt att räcka till.

3. Chievo – Lazio: X2

Ja, Chievo ser intressanta ut… Vann borta över Udinese i premiären. Lazio fick inte hål på nykomlingen SPAL. Desto bättre i Supercupfinalen mot Juventus. Finns mycket att hämta. Undviker att förlora?

4. Fiorentina – Sampdoria: 1X

En favorit i fara? Fiorentina kom inte upp i nivå i premiären. Mycket nytt och oerfaret material. Sampdoria kompetenta och vann en småtuff premiär. Men max kryss?

5. Eibar – Athletic Bilbao: 1

Krysset kan tas med, men vi hoppar det. Eibar stod för en stark premiär och har styrka på hemmaplan. Bilbao känns… veka? Tätt schema med Europaspel också.

6. Espanyol – Leganés: 1

Det var inte helt förtjänt som Leganés hämtade hem alla pinnar mot Alavés i premiären. Reaktion nu? Espanyol borta, det är en rätt svår match.

7. AIK – Djurgården: 1X2

Gästerna ser bättre ut, men så finns det där derbyspöket… AIK svårbedömt just nu. Alla tecken är värda att ta med.

8. Malmö FF – IFK Göteborg: 1X

Litet skrällbud, men svårt för Blåvitt att vinna. De har fin form och känns stabilare nu, efter tränarbytet. MFF åkte på en hård käftsmäll av jumbon AFC Eskilstuna senast. 1-1?

9. Elfsborg – Halmstad: 1

Ojojoj, sådana problem Elfsborg har. Dock normalt starka hemma på Borås Arena. Halmstad klart sämre och trivs inte på bortaplan i allmänhet och plast i synnerhet. Ettan ensam.

10. Sundsvall – Örebro: 1

Toppchans för ”Giffarna” att sätta stopp för deras mardrömssvit. Möter ett Örebro som precis blivit av med Alexander Axén under speciella former. Åkte på 0-3 mot Hammarby sist. Ny torsk?

11. Häcken – Jönköping Södra: 1

Oerhört fin etta, är känslan. Häckens formkurva pekar spikrakt uppåt. Mathias Ranégie ett sunt förvärv. J-Södra lyckas inte med mycket.

12. Kalmar – Sirius: 1X

Sirius må vara fyra i tabellen, men har kommit ner på jorden. Klart sämre de senaste veckorna. Kalmar kan ta avstamp från bottenstriden. Värvat på bra och har i alla fall ett mittenmaterial. God form. 1X.

13. Norrköping – Östersund: 1X2

Slut på roterandet för Östersund, som nyss blev klara för Europa League. Vitamininjektion eller baksmälla? IFK svajar rejält, dock med en hög högstanivå. Alla tecken.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Insats: 432 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 4 087 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 218 472 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 27/8