28 januari 2017 EttKryssTvå

Spelförslag EttKryssTvå 28/1

Lördagen är här – med FA-cupen och Championship. Vi investerar i ett hyfsat skrällrikt EttKryssTvå-system och siktet är på 584 011 kronor!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Southampton – Arsenal: 2

Tajt schema för Southampton, som nu är klara för final i Ligacupen. Mindre fokus på FA-cupen således? Gästerna satsar här och väntas presentera en stark elva. Bra form också på ”The Gunners”. Tvåan spikas!

2. Blackburn – Blackpool: 1X2

Öppet, svårtippat. Vi vill inte lämna någonting till slumpen! Krysset först, därefter ut mot kanterna.

3. Burnley – Bristol City: 1

Given spik! Burnley har utrymme att satsa på cupen, är klart bättre än Bristol City och extremt hemmastarka. 1,71 x polletterna är en gåva från ovan.

4. Chelsea – Brentford: 1X

Chelsea är förtjänt stora favoriter när de väntas rotera i merparten av startelvan. Brentford är kapabla och kan absolut lösa ett kryss under ordinarie tid. Vid större system; 1X2.

5. Crystal Palace – Manchester City: 12

Cupen, är som bekant, skrälltät. Manchester City är inte alls att lita på just nu. Allt eller ingenting mot ett svajigt Crystal Palace? 12!

6. Lincoln – Brighton: 1X

Sticker ut hakan – ännu ett skrällbud. Brighton inte helt fokuserat på cupen? Med all rätt. Lincoln, division fyra, skickade ut Ipswich i förra rundan. Toppchans nu också.

7. Middlesbrough – Accrington: 1

Det här ska väl ”Boro” bara vinna? FA-cupen är uttryckt högt prioriterad – och då ska Accrington inte ha mycket till chans… Etta.

8. Oxford – Newcastle: 2

Klart att Newcastle prioriterar serien, men truppen är unikt bred och här ska de ses med toppchans mot ett klasserna sämre Oxford. Tvåan är som skriven i sten, eller?

9. Rochdale – Huddersfield: 1X2

Extremt svårtippat – därför skrällbud. Huddersfield väntas lufta startelvan och på bortaplan blir de således en skör favorit mot ett fullt acceptabelt motstånd.

10. Tottenham – Wycombe: 1

Tar emot lite till de siffror som dukas upp, men här kan vi inte annat än att spika. Tottenham, oavsett om det roteras friskt eller ej, ska bara vinna här.

11. Norwich – Birmingham: 1X2

Svårbedömt – men är inte Norwich lite väl kraftiga favoriter? Någonting vi lärt oss är att de inte är att lita på i favoritposition. Taggat motstånd… Mja. 1X2.

12. Preston – Ipswich: 1

God form i Preston och vi tror att de plockar en ny, färsk trea. Ipswich är ur balans och på bortaplan är de oerhört tunna. Strax under dubbelt bäddar för en självklar spik…

13. QPR – Burton: X2

Kan faktiskt se en skräll här, trots Burtons fyra raka förluster. QPR har studsat upp, men löst oförtjänt bra resultat. Reaktion? Ja!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats: 432 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 1 833 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 584 011 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 28/1