Spelförslag EttKryssTvå 29/10

Spelbloggare Publicerat: 28 October 2017

Nästan 570 000 kronor kan bli dina! Hur? Genom att ta del av vårt speltips från söndagens EttKryssTvå hos Betsson. 

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Leicester – Everton: 1

Första matchen, första spiken. Kanske den bästa sådana? Leicester, som också spänt musklerna senaste veckorna, med ny tränare i Puel. Direkteffekt! Everton ännu utan ersättare till Koeman. Svårt att vända saker och ting då.

2. Crotone – Fiorentina: X2

Raka tvåan eller X2, beroende på system. Fiorentina med tre raka vinster, har momentum och möter ett klart sämre Crotone, som har 0-6 på de två senaste matcherna.

3. Sampdoria – Chievo: 1

Gillar ettan starkt. Sampdoria visade karaktär mot Inter, har en solid grundidé och är hemmastarka. Chievo är sådär… Räcker inte till här.

4. SPAL – Genoa: X2

Bottenmöte. Håller SPAL klass för Serie A? Mitt svar – nej. Genoa har inte imponerat över det hela, men klart bättre de senaste matcherna. Nära att sätta stopp för serieledande Napoli sist.

5. Udinese – Atalanta: 12

Rejält upp och ner för Udinese. Möter nu ett Atalanta med tre raka vunna, dock mot sämre motstånd och alla matcher på hemmaplan. Allt eller ingenting, är min slutsats.

6. Eibar – Levante: 1X

Eibar kan så mycket mer. Tror att ett skadeskjutet Levante, som har tappat fart med tiden, kommer vältajmat. Ett-kryss.

7. Málaga – Celta Vigo: X2

Visst bör Celta Vigo ses med ett tyngre favoritskap? Málaga är odugliga just nu, bortalaget i form och smäller in mål på löpande band.

8. Djurgården – Jönköping Södra: 1

Måstematch – Djurgården jagar Europa, J-Södra kämpar för nytt kontrakt. Stockholmarnas formkurva pekar lite neråt, men är normalt klasserna vassare och drar fördel av plastmattan. Etta.

9. Sundsvall – Hammarby: 1

Motivationsetta. Sundsvall har nytt kontrakt i sikte och ställs mot ett Hammarby utan särskilt mycket att spela för samt är ur form.

10. Häcken – Kalmar: 12

Mycket som talar för Häcken, som har chans på Europa. Men Kalmar, som vill säkra kontraktet. har haft en stark höst och värdskapets favoritskap har blivit alldeles för stort för oss att inte ta med ett skrälltecken – tvåan.

11. Werder Bremen – Augsburg: 1X

Hemmalaget är alltjämt utan seger i Bundesliga. Augsburg har en växel mer, men ska ändå räknas som underdogs på bortaplan. Passande match för Werder Bremen? Därför: 1X.

12. Toulouse – Saint-Ètienne: 1X2

Galet svårtippat. Toulouse med en hyfsad resultatrad, men spelet? Nja. Saint-Ètienne har tappat lite – kommer tillbaka? 1X2.

13. Lille – Marseille: 2

Sex pinnar på nio matcher. Lille får inte till det. Mardrömstunn offensiv. Marseille har känn på toppen och löste oavgjort, 2-2, mot PSG senast. Nära tre pinnar. Dessa kommer här istället?

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Insats: 384 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 7 907 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 568 801 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 29/10