Spelförslag EttKryssTvå 29/4

Spelbloggare Publicerat: 27 April 2017

Lördag betyder EttKryssTvå och fullspäckat med Premier League och Championship – toppat med en allsvensk match. 13 matcher är tippade och vi satsar, som alltid, på 13 rätt!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Southampton – Hull: 1X

Krysset är en utmärkt krydda i systemet. Hull brukar inte få till det på resande fot, men står alltid upp och krigar. Kontraktet är i fara! ”The Saints” – viss motivationsbrist? Kommer från två sämre prestationer. Men förlorar väl ej?

2. Stoke – West Ham: 1X2

Rätt ointressant match, faktiskt. Båda parter i mittenskiktet av tabellen utan speciellt mycket att spela för. Stoke i sämre form, men bra kapacitet på hemmaplan och West Ham är svajiga i deras prestationer. 1X2.

3. Sunderland – Bournemouth: 2

Given spik. Sunderland är toksist i serien; hoppet försvunnit sedan länge. Löjligt dåliga just nu. Bournemouth har fått längre vila och kommer från en 4-0-kross av Middlesbrough. Rider vidare på vågen.

4. West Bromwich – Leicester: 12

Får känslan av att Leicester antingen höjer tempot rejält eller faller ihop under slutspurten. West Bromwich ur form. Dock vissa tendenser till att det kan rulla på bättre. Valet? 12. Större system; krysset med.

5. Birmingham – Huddersfield: X2

Hemmaplan, ja, men Birmingham är nere i botten av en anledning. Tio (10!) raka utan vinst. Huddersfield är klara för playoff. Fortfarande enskilda platser att spela för, vilket kan gynna framöver. Ska ej vara underdogs. Förlorar inte!

6. Blackburn – Aston Villa: 1

Få vinster, men Blackburn är klart förbättrat. Nu under strecket och motiverade till tusen! Aston Villa är fast i mittenskiktet av serien och får sannolikt problem med ett energiskt motstånd.

7. Derby – Wolverhampton: 1X2

Knappt någonting på spel… Wolverhampton har dock sett närmast katastrofala ut. Mycket att arbeta med. Finns krut kvar i Derby? Ändå; öppet.

8. Fulham – Brentford: 1

Ska vara solklart, trots fin form för Brentford. Fulham levererar fantastisk fotboll just nu och har krupit upp i playoffområdet. Urstark kandidat för PL-spel.

9. Ipswich – Sheffield Wednesday: X2

Gästerna fortsätter skövla mark; spelar för att behålla sin playoffplats. Ipswich? Fastkedjade i mitten. Känns lite halvloja. Roterade friskt senast. X2 sitter vi bra på.

10. Leeds – Norwich: 1

Greppet om playoffplatserna har tappats och Leeds är nu nere på död mark. Hoppet lever dock fortfarande… Norwich mer avslappnat och tar lättare på uppgiften? Leeds solida på hemmaplan.

11. QPR – Nottingham: X2

Gästerna riskerar fortfarande att trilla ur serien – men ska en hel del till. Vill säkra? QPR strax ovanför, men sitter säkrare. Krysset bra för båda. Tar med tvåan också.

12. Reading – Wigan: 1

Reading är omöjliga att få grepp om. Ojämna från match till match, men också i matcherna. Mer motiverat här, avslutade bra senast (även om det inte räckte till). Situationen för Wigan är hopplös – blir League One nästa år. Etta!

13. Hammarby – AFC Eskilstuna: 1

I favoritposition kan det vara knepigt att sitta på Hammarby… AFC borde dock komma som en bra tajmad motståndare. Klar skillnad?

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Speltips:

Insats: 288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 9 047 kronor
Maximal rätt vid 13 rätt: 208 481 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 29/4