7 januari 2018 Shrewsbury West Ham speltips FA-cupen

Spelförslag EttKryssTvå 3/12

Är ni redo? Söndagens spelförslag till Betssons EttKryssTvå kan bringa över 1,7 miljoner kronor – rakt i fickan. 13 matcher är tippade!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Manchester City – West Ham: 1X

Toppen mot botten. Är dock inte helt främmande till att West Ham skulle kunna skrälla – värdet finns I alla fall där. De har större kapacitet än såhär, och snart ska väl suveräna City tappa?

2. Getafe – Valencia: 2

Givetvis ska Getafe inte underskattas. Brukar inte vara oävna hemma – men att stå emot Valencia just nu, det finns enklare uppgifter än så. Stark tvåa.

3. Eibar – Espanyol: X2

Gästerna har hittat formen. Två raka vinster och hade oflyt mot urstarka Valencia dessförinnan. Även Eibar har hittat rätt, men känns i rätt tunna här.

4. Las Palmas – Real Betis: X2

Nytt skrällbud. Båda parter ur form – men klart värre för nästjumbon Las Palmas. Får inte till det alls. Real Betis klassen bättre. Köper ej oddssättningen.

5. Bologna – Cagliari: 1

Nu händer det grejer i Bologna… Vunnit två på raken, senast med 3-0 över ett starkt Sampdoria. Gäller som stora favoriter på hemmaplan och över dubbelt betalt för ettan är bra.

6. Fiorentina – Sassuolo: 1

Gästerna mår inte bra alls. Glider närmare botten och blir hårdare pressade. Fiorentina inte i toppform, men stärkande för moralen att få in 1-1 i sista sekunden – borta mot Lazio. Ettan är klar.

7. Inter – Chievo: 1

Treorna radas upp för Inter. Superform och ser ut som en av de hetaste kandidaterna för Scudetton. Chievo oftast inte oävna – men räcker ej till här.

8. Sampdoria – Lazio: 1X

Kan inte alls förstå Lazios stora favoritskap. Formkurvan pekar neråt och möter ett Sampdoria som vunnit alla sex hemmamatcher, däribland mot Milan och Juventus. 1X räcker ända in i kaklet.

9. Hertha Berlin – Frankfurt: 1X

Svårbedömda lag just för dagen. Hertha Berlin stärks emellertid av att spela på hemmaplan och då kan vi känna oss relativt bekväma med 1X. Större system – alla tecken.

10. Wolfsburg – Borussia M’gladbach: X2

Fel favorit. Wolfsburg har sett bättre ut, men tungt fall – 1-2 borta mot Augsburg sist. Gladbach normalt bättre och står på en CL-plats. Undviker väl att förlora?

11. Saint-Ètienne – Nantes: 12

Gästerna överraskat stort! En hel del upp och ner. Saint-Ètienne behöver en trea, inte minst för självförtroendet, och kommer gå för det på hemmaplan. Allt eller ingenting? 12.

12. Caen – Lyon: X2

Stor besvikelse att inte vinna över Strasbourg för Caen. Hade, utan tvekan, möjligheterna. Ineffektivt. Nu ett klart tuffare motstånd i ett revanschlystet Lyon. X2 duger.

13. Montpellier – Marseille: X2

Två stabila lag – förlorar sällan numera. Marseille dock tio pinnar före Montpellier i tabellen och i grunden bättre. Därför: ännu ett X2-spel.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Insats: 512 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 15 998 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 1 738 583 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 3/12
Bonus: Betsson (1 000 kronor riskfritt spel!)