26 december 2019 Bournemouth Arsenal Speltips

Spelförslag EttKryssTvå 5/11

Söndagen bjuder på en handfull fantastiska matcher runtom i fotbolls-Europa och dessa pryder också Betssons EttKryssTvå, där 13 matcher är tippade.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Manchester City – Arsenal: 1

Ettan är solklar. Manchester City är bäst i England just nu, bland de bästa i världen. Plockade ner Napoli med 4-2 i veckan – på bortaplan. Arsenal räcker sällan till i de stora matcherna.

2. Chelsea – Manchester United: X2

Håller spelschemat på att ta ut sin rätt i den tunna Chelseatruppen? Inte sett alls så bra ut på sistone och åkte på knockout av Roma i CL, 0-3. Manchester United är stabila och fantastiskt starka. Defensiv approach här – X2.

3. Everton – Watford: X2

Bud på skräll. Everton ännu inte med ny tränare på plats – och vändningen får sannolikt vänta. Watford föll senast, men annars varit bra och trivs med att lämna över bollen. Minus för Deeney out.

.4. Cagliari – Hellas Verona: 1

Gästerna ser mer ut som nedflyttningsmaterial. Inte hållit nivån hittills, även om det kan vända fort. Cagliari något bättre, drar nytta av hemmaplan – och vinner.

5. Fiorentina – Roma: 2

Systemets mest värda spik. Roma med delikat insats i veckan, krossade Chelsea. Visar prov på fin form. Fiorentina föll med 1-2 mot Crotone senast. Räcker inte till mot toppmotstånd heller? Saknar rutin.

6. Sassuolo – Milan: 2

Botten krymper närmare för Sassuolo, som sviker gång efter annan. Inte bättre än såhär, möjligen. Milan knappast i deras bästa form och har en del problem. Dock vältajmat motstånd.

7. Celta Vigo – Athletic Bilbao: 1X

1X räcker. Bilbao vann över Östersund i Europa League i veckan. Problemen kvarstår dock. Sett illa ut under hela spelåret, mer eller mindre. Bra chans för Celta Vigo, som dippat lite, att sätta in dolkstöten.

8. Villarreal – Málaga
: 1X

Hemmalaget skadeskjutet, skador och avstängningar på betydande spelare. Normalt bättre än Málaga, men kan tappa här. Gästerna vann årets första match senast och har säkert pumpats upp med självförtroende och framåtanda inför matchen. Kryssar max.

9. Saint-Ètienne – Lyon: X2

Lite svårt att ta sida i ett supermöte som detta. Lyon ändå klart mer formstarka; vunnit fem raka. Ètienne endast vunnit 1/6 senaste matcher. X2.

10. Jönköping Södra – Östersund: 1X2

Alla tecken. Jönköping Södra slåss för nytt kontrakt, stod för en fin arbetsinsats i 0-0-bortamatchen mot Djurgården senast. Östersund jagar Europa. Risk för trötta ben sen i veckan. Kan sluta hur som helst.

11. Kalmar – Djurgården: 12

Likadant här. Kan sluta hur som helst. Djurgården har fått lite frossa och riskerar att tappa Europaplatsen. Inte att lita på just nu? Kommer jaga trean, varpå risken för kryss minskar. Kalmar kan sprattla till.

12. Malmö – Häcken
: 12

Vill avsluta med stil, MFF, trots att Lennart Johanssons pokal är klar. Häcken jagar Europa och har en tendens att ställa till det för just Malmö. 12.

13. Örebro – AIK: 2

Ganska betydelselös match. Örebro i mittenskiktet av tabellen, AIK klara tvåor. Känns dock som att solnaiterna, som är i fantastisk form, vill visa mer. ÖSK förlorat tre raka.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Insats: 384 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 6 038 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 765 694 kronor
Spelstopp: 15:00, lördag 5/11