Spelförslag EttKryssTvå 5/3

Spelbloggare Publicerat: 4 March 2017

En skrälltät söndag, det skulle kunna betyda att vi blir nära på 4,3 miljoner riksdaler rikare! EttKryssTvå-spelförslaget bjuder vi på nedan – 13 matcher är tippade, och vi håller tummarna för 13 rätt.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel! 
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Sunderland – Manchester City: X2

Är det någonting vi borde lärt oss, är det att inte lita på Manchester City i stor favoritposition. Haft en bra period nu, men tätt matchande och CL-fajt inom kort. Blickarna där? Sunderland kan gneta sig till en poäng… Sticker ut hakan – 0-0!

2. Athletic Bilbao – Málaga
: 1X

Kryssbud? Athletic Bilbao är ur balans, ja, men ändå normalt hemmastarka och på nivån över Málaga. Kan dock ställas inför vissa problem här. Förlora, däremot? Nja.

3. Atletico Madrid – Valencia: 1X2

Öppet! Smakrik skrälltvåa till 8,10x. Atlético Madrid ser inte alls så solida ut som vi blivit vana med att se dem. Kommer från 1-1 mot Deportivo. Valencia andas samtidigt positivt för första gången på länge, 3-1-1 i formraden. 1X2 – tack och bock!

4. Las Palmas – Osasuna: 1

Nu har Las Palmas haft deras dos av oflyt. Nära tre pinnar borta (!) mot Real Madrid senast, men tappade in två mål i slutminuterna. På hemmaplan är de starka och Osasuna lyckas inte med någonting just nu. 1.

5. Bologna – Lazio: 2

Inte många rätt från Bologna, som cementeras fast på den undre tabellhalvan. Lazio imponerar och 2-0-vinsten över Roma senast var pricken över i:et. Fortsätter plöja mark i Serie A-tabellen?

6. Cagliari – Inter: X2

Inte ett fullt stabilt favoritskap för Inter. Cagliari imponerar en del på hemmaplan medan bortalaget fortsätter svaja. Vid större system; alla tecken.

7. Empoli – Genoa: 1

God spikkänsla. Usel form för båda parter, bara av pappret att tyda. Men i verkligheten är Genoas situation klart värre. Empoli stärkta av hemmaplan – löser tre färska pinnar?

8. Udinese – Juventus: 2

Alltid lite svårt för de stora pjäserna i de här skedena, till följd av Europaspelet, med rotation och andra störmoment. Men möter ett handfallet motstånd och är klasserna bättre. Radar upp vinster.

9. Toulouse – Lille: 1

Gillar den här spikettan. Lille får inte till det och kontraktet är i stor fara. Toulouse i bra form; visat prov på bra försvarsspel; fem förlustfria matcher och två raka hemmavinster. Siktet uppåt i tabellen.

10. Frankfurt – Freiburg: 1X2

Alla tecken! Frankfurt är löjligt uddlösa just nu, men det känns som de bara väntar på islossningen. Freiburg kapabla, absolut. Öppet race.

11. Hamburger SV – Hertha Berlin: 1X

Inte alls så säkert och vid större system ska tvåan med. HSV förlorade med – hör och häpna – 0-8 mot Bayern München senast. Dessförinnan bra. Gästerna försvarsstarka, men vinner sällan på resande fot.

12. AIK – Dalkurd: 12

Ofta fint skrällvärde i Svenska Cupen. Dalkurd måste vinna och var förtjänta av ett bättre öde mot GAIS. De stora favoriterna faller ofta i det här skedet av spelåret. Så, varför inte?

13. Örebro – Häcken: X2

Två parter som kan överraska i Allsvenskan, men för tillfället känns Häcken med solida och i rätt rytm. Mycket intressant trupp. Räcker med kryss här.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel! 

Insats: 576 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 1 494 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 4 262 628 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 5/3