Spelförslag EttKryssTvå 7/5

Spelbloggare Publicerat: 3 May 2017

Söndagen är här och det innebär ett nytt spelförslag från oss på Betssons EttKryssTvå – 13 matcher är tippade, och vi håller tummarna för alla rätt.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Arsenal – Manchester United: 1X

Usel prestation för Arsenal senast, men möter ett Manchester United som ska rotera och har blickarna på Europa League. 1X räcker.

2. Liverpool – Southampton: 1

Motivation och klass, det talar för Liverpool. Vunnit en hel del på sistone, även om det inte alltid ser perfekt ut. ”The Saints” har checkat ut för säsongen…

3. Deportivo La Coruna – Espanyol: 1

Finns väl lite mer bensin i Deportivo? Espanyol föll hårt i derbyt mot Barcelona senast och får det svårt att ladda om. Annars rätt ointressant match. Men etta-kryss!

4. Málaga – Celta Vigo: 1

Klockren etta! Málaga i suverän form, från ingenstans; 5/6 senaste vunna. Celta Vigo har torskat fyra i följd och har fullt fokus på Europa League. Räcker troligtvis inte till här.

5. Genoa – Inter: 12

Gästerna har tappat exakt allt. 0-2-4 i formraden. Genoa är också helt ur form och kontraktet är faktiskt i fara. Inter normalt mycket bättre. Proppen ur – eller ny torsk?

6. Lazio – Sampdoria: 1X2

Nu må Sampdoria ha lite halvdunkel form, men de här oddsen ställer vi oss helt oförstående till. Finns en bra nivå i materialet. Lazio två raka, fina vinster, men har problem i truppen. 1X2.

7. Milan – Roma: 2

Spik! Krysset kan också tas med, om man vill safea. Roma föll hårt senast, annars i bra form. Slåss för att behålla andraplatsen. Milan har tappat stilen helt; bara vunnit en av de fem senaste, trots fyra av motståndarna är i botten.

8. Hamburger SV – Mainz: 1X2

Svårtippat bottenmöte, mellan två desperata gäng. Galet tätt nere i botten av Bundesliga. Får ingen direkt känsla och plockar med samtliga tecken. Krysset först?

9. Marseille – Nice: 1X

Gästerna underskattas inte sällan, men räcker inte ända fram här? Proppen ur mot PSG förra veckan – reaktion nu? Marseille är oerhört svåra att slå. 1X.

10. IFK Göteborg – Kalmar: 1

Tror att Kalmar faller handplatt efter vinsten senast. Prestationen var faktiskt inte speciellt bra. Blåvitt känns sådär, men bör vara den bättre parten här på Gamla Ullevi. Vid större system; krysset med.

11. J-Södra – AFC Eskilstuna: 1

Given etta. Systemets bästa? AFC är rentav urusla. Nu naturgräs – och det stärker ett kapabelt J-Södra, försvagar gästerna.

12. Örebro – Djurgården: X2

Rätt svårtippat. DIF saknar Källström och Olsson – de viktigaste pjäserna i laget? Maskineriet har dock tagit fart och man har varit bättre än ÖSK. X2.

13. Östersund – Hammarby: 1

Inte mycket snack om saken. ÖFK:s defensiv oroar lite, men hemmaspelet är solitt. Hammarby har inte varit så bra som det ser ut på pappret. Känns som att de åker på en käftsmäll snart – här?

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Speltips:

Insats: 288 kronor
Minsta insats vid 13 rätt: 1 128 kronor
Maximal rätt vid 13 rätt: 386 077 kronor
Spelstopp: 14:30, söndag 7/5