8 januari 2017 EttKryssTvå

Spelförslag EttKryssTvå 8/1

Mycket europeisk fotboll står på schemat när veckan ska summeras – och det betyder att vi bjuder er läsare på ännu ett EttKryssTvå-systemförslag. Detta till en kostnad av 288 kronor och chans på 732 488 kronor!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Chelsea – Peterborough: 1X

Väldigt överdrivet favoritskap – och krysset spetsar till det här systemet rejält. Chelsea väntas rotera friskt mot ett Peterborough som levererar i League One.

2. Middlesbrough – Sheffield Wednesday: 1X2

Rotation åt båda håll? ”Boro” borde vara måttligt fokuserade medan Wednesday är allmänt underskattade. 1X2.

3. Tottenham – Aston Villa: 1X

Ännu en favorit i fara – men skippar tvåan. ”Spurs” ska stöka runt i startelvan medan Villa deklarerat att det satsas fullt ut på cupen, i detta skede. 1-0/0-0?

4. Celta Vigo – Malaga: 1

Celta ska ses med toppchans! Málaga imponerade inte innan uppehållet och får sällan till det på bortaplan. Vid större system; 1X.

5. Real Betis – Leganes: 1

Given etta, den mest välsmakande i systemet? Real Betis är hemmastarka och i min bok också bättre än Leganes. Över dubbelt betalt – tack och bock!

6. Villarreal – Barcelona: 1X2

1X2. Finns ingenting annat på kartan. Villarreal är löjligt underskattade här, är hemmastarka och möter ett ovanligt svajigt Barcelona. Litar inte alls på katalanerna i favoritpositionen.

7. Chievo – Atalanta: 1X

Tveksamt om Atalanta kan hålla samma standard efter, som innan uppehållet. Chievo avslutade fint och borde undvika förlust.

8. Genoa – Roma: 2

På hemmaplan är Genoa hyfsat solida. Hade dock problem före uppehållet och möter ett klasserna bättre Roma, som är pressat att vinna. Tvåa?

9. Lazio – Crotone: 1

Klasskillnad. Fyran mot nästjumbon. Lazio dessutom hemmastarkt. Behöver inte analyseras mycket mer än så…

10. Juventus – Bologna: 1

Juventus är utvilat och borde inte sumpa den här möjligheten till tre poäng, såhär precis efter uppehållet. Given spik?

11. Milan – Cagliari: 1X

Stort favoritskap för Milan – omotiverat stort? Litar inte fullt ut på Milan i situationer som denna och Cagliari kommer från en fin seger. 1X.

12. Pescara – Fiorentina: 2

Här borde ”Violerna” till och med vara större favoriter. Haft uppehållet att slicka såren och borde kunna få en skjuts uppåt i tabellen. Pescara rent bottenmaterial.

13. Sassuolo – Torino: 1X

Nu måste väl Sassuolo vakna till liv? Kan så mycket mer än vad som visades före uppehållet. 2017 blir det andra bullar. Torino stabila, men nöjt med pinnen här.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats: 288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 474 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 732 488 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 8/1