Spelförslag EttKryssTvå 9/9

Spelbloggare Publicerat: 9 September 2017

Gott om fotboll är på lördagsmenyn – Premier League, Championship och Allsvenskan. Detta är också vad som pryder Betssons EttKryssTvå-system – och vi har ett spelförslag som kan förvandla 384 kronor till 6,3 miljoner.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!
GuideSå här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

1. Stoke – Manchester United: 12

Lite svårt såhär efter ett uppehåll. Manchester United ser superstarka ut! Men Stoke borta är en tuff match – och när de väl kommer rätt ut, då kan de slå på stort. Plockar bort krysset ur ekvationen.

2. Arsenal – Bournemouth: 1X

Gästerna ska inte vara oävna här, trots att de förlorat tre av tre matcher. Arsenal har stora bekymmer just nu och känns allt annat än stabila. 1X räcker.

3. Brighton – West Bromwich: 1

Tror på en reaktion för West Bromwich efter en stark seriestart. Brighton har ännu inte vunnit, men kan bli småsvåra att hantera på Falmer Stadium. Ska vara favoriter som värd. Större system; krysset med.

4. Everton – Tottenham: 1X

Underskattat Everton. Oklart om Wayne Rooney medverkar. Tottenham normalt bättre, ska nämnas. Tungt tapp före uppehållet, svår bortamatch. Ja, 1X?

5. Leicester – Chelsea: 12

Allt eller ingenting. Var står Leicester? Hög högstanivå, låg lägstadito. Chelsea har Gary Cahill out och CL-spel väntar i veckan. Fokus på annat håll, möjligen. Allt eller ingenting – 12.

6. Southampton – Watford: 1X

Räkna inte bort Watford. De ser starka ut och arbetar alltid stenhårt. Southamptons form – lite på en skör tråd? För den som vill; alla tecken.

7. Bolton – Middlesbrough: 2

Så mycket mer att hämta ur ”Boro”. Rycker upp sig mot ett betydligt sämre motstånd, tabelljumbon Bolton?

8. Fulham – Cardiff: 1X

Gästerna är, hör och häpna, etta i tabellen! Vunnit fem av fem matcher. Borde tappa sinom tid. Fulham ska vara uppe i toppen och tampas. Hittade rätt senast och vi tror knappast att de kammar noll här.

9. Norwich – Birmingham: 1

Norwich måste upp i nivå. Usel skörd hittills. Birmingham har dock inte varit bättre och borde komma som en passande motståndare, eller? Etta!

10. QPR – Ipswich: 1X

Ipswich har svävat bland molnen i seriestarten – innan 0-2-förlusten mot Fulham. Fortsätter resan neråt i tabellen, är känslan. Gillar vad QPR visat upp stundtals. Toppchans!

11. Sunderland – Sheffield United: 1

Luras inte av Sheffield Uniteds hela facit – de har faktiskt förlorat båda bortamatcherna, utan mål framåt. Sunderland är fullt kapabla och hoppas kunna vända på saker och ting nu. Spikas.

12. Wolverhampton – Millwall: 1

All heder till Millwall, som kämpar på bra med ett tunt material – men räcker de till här? Sannolikt inte. ”Wolves” är starka och ska ses med toppchans på tre färska pinnar.

13. Östersund – AFC Eskilstuna: 1X2

Systemets stora skrällbud. Östersund har Europa League-fotboll att fokusera på till nästa vecka medan tabelljumbon AFC Eskilstuna vaknat till liv från de döda; tre raka utan förlust – mot Malmö, AIK och Hammarby.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 kr i riskfritt spel!

Speltips:

Insats: 384 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 2 196 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 6 310 981 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 9/9