10 maj 2017 Real Madrid Atletico Madrid taktisk analys betting

Speltips, Atlético Madrid – Eibar 19/1: Tack och bock, Unibet!

Unibets oddssättare sticker ut hakan rejält inför Copa del Rey-matchen mellan Atlético Madrid och Eibar. En justering lär vänta – och vår uppmaning lyder således; skynda, fynda!

Observera att vi har avspark redan vid 19:15 här i kvällens första cupfajt. Den andra, mellan Real Sociedad och Barcelona, spelas 21:15 – och ni har vårt speltips till den matchen här!

Atlético Madrid har hamnat på efterkälken i Primera Divisións toppstid och därför uttryckt att cupen ska satsas på – här finns chansen till en titel. Och visst, Atlético är en av de bästa klubbarna i Spanien och även för den delen världen, men är de lika bra som de varit de senaste åren?

Undertecknad får i alla fall inte samma känsla för dem…

Eibar är av klassiskt mittenmaterial för den spanska förstadivisionen. Förra året landade de på 13:e plats efter att ha avslutat på ett katastrofalt sätt och nu är de nia. Truppen har en del intressanta pjäser och på en bra dag ska de absolut kunna mäta krafterna med en motståndare som Atlético Madrid.

Inte helt klara besked, men det verkar inte finns mycket nytt att rapportera på truppfronterna. Bland andra Atléticos stjärnkeeper Jan Oblak saknas med en axelskada.

Mål – åt båda håll?

Defensivt är Atlético Madrid i absolut toppklass. Grundjobbet står i fokus, därefter kan de fina detaljerna implementeras. Lite till skillnad från flera toppkonkurrenter ute i Europa.

Men omöjliga att få hål på är de absolut inte. Fanns en del att diskutera om försvarsinsatsen i cupreturen mot Las Palmas exempelvis. 2-3 i baken – på hemmaplan! Nu räckte det förvisso ändå till att avancera vidare, men visst oroar det lite…

Cupen är alltid lite oviss och här i Copa del Rey har vi fått se såväl skrällar som rena målfesterna.

Om Atlético kliver på framåt för att i praktiken ha dödat det här dubbelmötet till returen, då kan absolut en balja trilla in bakåt.

Eibar visade den offensiva klassen när de värjde undan Sporting Gijón med 3-2 på resande fot senast. Målsnittet har varit rätt bra en tid tillbaka också.

Tre av de fem senaste inbördes mötena, sedan 2014 och framåt, har innehållit mål åt båda håll. Få konkurrenter som har sådan statistik mot defensivt solida Atlético.

BLGM – ja spelas till 2,85 x insatsen hos Unibet (1 000 kronor bonus!). Där sticker de ut hakan rejält och erbjuder hela 25 punkter mer än näst bäst betalande konkurrent. Justering att vänta? Troligen.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:15, torsdag 19/1
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 77%
X: 18%
2: 7%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 52%