1 mars 2018 Las Palmas Barcelona Speltips

Speltips, Barcelona – Atlético Madrid 7/2: En finalist ska koras

En finalist ska koras i Copa del Rey – och det är fördel Barcelona inför hemmamötet mot Atlético Madrid. Sätter de spiken i kistan på Camp Nou?

Det var fördel Barcelona redan innan dubbelmötets första halva och i och med katalanernas 2-1-vinst på Vicente Calderón ska det mycket till för att siffrorna ska vändas på – vinst och minst två bortamål.

Helt borträknade är de dock inte, Atlético. Oddsen över vilken sida som ska slussas vidare står i skrivandets stund i 1,08-10,00 x polletterna med en procentvärdering på 89-11%. Bara av de siffrorna att antyda, värde på huvudstadslaget. Men nja, skrällen känns inte alls lockande här.

Annars är det här två besvikelser som ställs mot varandra. Barcelona var, såklart, favoriter till att få höja serietiteln inför spelåret, men har hamnat på efterkälken; en pinne upp till Real Madrid och hela två matcher mer spelade. Atlético Madrid är bortviftade från den titelstriden, är fyra och får istället satsa på att lösa en CL-biljett.

Är då cupen ett sätt att sätta plåster på såren?

Spiken i kistan

Atlético måste alltså vinna och stå för minst två bortamål för att vinna den här dubbelfajten. Vad öppnar det upp för?

Ja, snarare att Barcelona sopar banan med Atlético Madrid. Att vända siffrorna bara sådär på Camp Nou, det är det få som förmår att lyckas med. Ska extremt mycket till.

I andra fall brukar ju Atlético – och andra för den delen – vilja resa till Katalonien, bevaka resultat och ställa upp muren. Kontra effektivt! Svårt när situationen är som såhär.

Därför ser undertecknad Barcelonas chanser som fantastiska. Katalanerna har hittat tillbaka på rätt spår, formen är fin och förra veckan sopades Athletic Bilbao banan med. 3-0! Därtill har sju raka hemmamatcher vunnits med minst två baljors marginal.

Gästerna, då? Nu blev det förvisso en 2-0-vinst över Leganés senast – allt annat än en trea hade varit ett brutalt fiasko – men annars ser Atlético inte superheta ut. Dessförinnan hade, hör och häpna, fyra raka matcher utan vinst radats upp. I slag för en skräll? Inte en chans.

Det här vinner Barcelona. Med större siffror?

Barcelona -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka med vinst vid ett mål – synas till 2,05 x polletterna hos Titanbet.

  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kr bonus!

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips: Barcelona -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, tisdag 7/2
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 62%
X: 23%
2: 17%
Över 2,5 mål: 58%
Under 2,5 mål: 46%