18 december 2019 Monterrey Bayern München Speltips

Speltips, Bayern München – Wolfsburg 7/2: En favorit att lita på?

Cupfotboll från Tyskland står på menyn. I den tredje rundan ställs förhandsfavoriten Bayern München mot Wolfsburg på Allianz Arena – och det ska väl inte landa i annat än en klar hemmavinst?

Dominansen är intakt i den tyska klubbfotbollen – Bayern München kommer med all säkerhet vinna serien på nytt och lever alltså alltjämt kvar i cupen, DFB Pokal. Blir det ännu en dubbel?

Nu kommer de dock från en mindre stark prestation; fick bara oavgjort, 1-1, mot Schalke 04. Där hade man chansen att dra ifrån jagande Leipzig, vilka i sin tur förlorade över Borussia Dortmund, och nu skiljer ”bara” fyra pinnar dem emellan. Bayern har inte direkt sprudlat efter uppehållet…

På andra sidan ska ett hårt underpresterande – eller är det den här nivån de håller för? – Wolfsburg stå. Istället för att slåss om Europaplatserna, är de nere i botten och kämpar för överlevnad. Bara tre pinnar ner till kvalplatsen oroar. Finns det utrymme att satsa på cupen överhuvudtaget?

Franck Ribery och Joshua Kimmich är osäkra för spel för Bayern München. Jerome Boateng räknar vi helt out. Gästernas Christian Trasch och Sebastian Jung kan komma att missa matchen.

Bayern minusspelas

Helt väntade nivåer oddsen är i. Sticker inte ut på sätt och vis, men undertecknad hittar ändå lite spelvärde i spelen till Bayern Münchens favör.

Tanken var innan första anblick på oddsen; får vi okej betalt på att Bayern München ska vinna med minst två baljor, då klipper jag till. Kort och enkelt. Och nu är siffrorna rätt intressanta på framförallt -1,75-linan.

Bayerns maskineri rullar inte på helt felfritt, det ska erkännas och tappet senast var oväntat. Men frågan är om de får en mycket bättre chans än här att hitta tillbaka på rätt spår? Och ändå, statistiken i de åtta senaste matcherna är 7-1-0.

Senast i december krossade Bayern detta Wolfsburg med 5-0 inför hemmapubliken. Positiva minnen för spelarna att bära på. Det var också toppen av en trend som visar på Bayerns dominans kontra ”Vargarna” de senaste åren; fyra raka inbördes möten är vunna, två hemma och två borta, och alla dessa har kommit med minst två baljor. Målskillnaden; 15-2.

Gästerna kommer till spel med två raka förluster – mot Augsburg och Köln. Formen usel och fullt fokus måste vara på seriespelet och överlevnad i den tyska förstadivisionen.

Bayern München -1,75 mål (asian handicap) – halv vinst om de vinner med minst två mål – klickas i till 1,75 x insatsen hos Titanbet.

  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Bayern München -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 7/2
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 82%
X: 14%
2: 7%
Över 2,5 mål: 71%
Under 2,5 mål: 33%