Speltips Manchester United Bournemouth 4 juli 2020

Speltips, Bournemouth – Crystal Palace 31/1: Målpolletter klickas i

Briljans framåt, tvärtom bakåt. Det är mycket upp och ner runt Bournemouth och härnäst ställs de mot den desperata tredjejumbon Crystal Palace på Vitality Stadium. Målen nära till hands?

Formen är det sisådär med, men Bournemouth är ändå i en bekväm situation här i Premier League. Tolfteplatsen parkeras på och ner till just Crystal Palace på den närmsta nedflyttningsplatsen skiljer så mycket som tio pinnar. Och inte heller ur kvalitetssynpunkt ska Bournemouth riskera att trilla ur serien.

Kontroversielle Sam Allardyce skulle bli räddaren i nöden – istället har det sett exakt lika illa ut som innan hans tid. Hopplös situation. I åtta matcher har han styrt skutan och det har landat i en vinst, vilken kom med 2-1 över Bolton, huserandes i tredjedivisionen, i FA-cupen. Udden är avtrubbad och defensiven svajig. Inte mycket nytt på tapeten, med andra ord…

Bournemouth kan ställa upp den bästa möjliga startelvan som det verkar. Lyxproblem för tränaren. Gästerna har en del skador, men också haft det sedan en tid tillbaka. Osäkert runt försvarspjäsen Scott Dann.

Öppet och underhållande att vänta

Mål. Goda målmöjligheter ska vi ha här på Vitality Stadium. Klart bättre än oddssättarna antyder med deras nedplitade siffror, menar jag.

Bournemouth är alltid underhållande att titta på; spelar en offensiv fotboll där man vill ha mycket bollinnehav. Jämförs ofta med Arsenal, med den stora skillnaden att de är flera klasser sämre. Mittenmaterial i divisionen?

När defensiven svajar, då blir Bournemouth såklart ännu mer sårbara, de släpper ju inte på spelidén i första hand. Samtidigt lyckas de leverera framåt. Sju raka fajter har bjudit på minst tre mål och 10/11 senaste likaså. Nu, mot ett bottenmotstånd – kliver de på framåt lite extra?

Crystal Palace har inte haft mycket att sätta emot framåt på sistone. Passande motstånd att få fart på sakerna? Med en urusel defensiv har ändå fyra av de sex senaste klivit över 2,5 mål.

Öppet, underhållande – och målrikt. Det är känslan.

Över 2,5 mål spelas till 1,98 x polletterna hos Bet365 (1 000 kronor bonus).

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 31/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 48%
X: 29%
2: 25%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 51%