Speltips, Burnley – Sunderland 17/1: Proppen ur – en 3,40-taggare testas!

Spelbloggare Publicerat: 16 January 2017

Det vankas returer i den tredje rundan av FA-cupen. Vi tar oss till Turf Moor och matchen mellan Burnley och Sunderland – och med hemma-, form, och motivationsfördelen lämnas förtroendet i ”The Clarets” händer.

Två halvlekar som startades bäst av Sunderland, men som Burnley sedermera kom in i. Matchen på Stadium of Light slutade oavgjord, 0-0, och det är därför vi är här – med retur, på Turf Moor.

Turf Moor har varit en mardrömsarena för alla seriekonkurrenter till Burnley under spelåret; de spelar med en sådan energi, uppbyggd redan på läktaren och har hittat en stark vinnarmentalitet. Även de starkast möjliga konkurrenterna kan bjudas på en match.

Det är just tack vare det solida hemmaspelet som Burnley hittas på en fin tiondeplats i serien – och då ska vi påminnas om att de inför säsongen mer eller mindre var helt uträknade. I och med den position som innehas, finns det utrymme för att satsa lite hårdare på cupen.

Mindre muntert i Sunderland, som parkerar på nästjumboplatsen. 15 pinnar på 21 matcher är facit och det är förstås under all kritik. Jermain Defoe, 12 mål, är mer eller mindre den enda som levererar vecka efter vecka. Krävs att de andra offensiva spelarna börjar producera.

Sätter spiken i kistan tidigt?

Det omvända mötet spelades i en mindre matchtät period och det var snarare bara en positiv grej att ställa ut ordinarie startelvor. Hålla igång spelarna.

Nu, har Sunderland verkligen råd att satsa här i FA-cupen? Det är ”bara” fyra dagar kvar till den viktiga bataljen mot West Bromwich. Varenda pinne är av största möjliga betydelse nu när kontraktet i förstadivisionen hänger på en skör tråd.

Burnley, däremot, har chansen att satsa lite här; de är i en bekväm sits i serien och då brukar cupens betydelse växa… Mindre rotation kontra Sunderland?

Och på hemmaplan är Burnley helt fantastiska och vi på Spelbloggare har skördat fina polletter tack vare det under spelåret. Senast fick vi in en 3,70-oddsare i form av den raka ettan när Southampton kom på besök till Turf Moor. 6/7 senaste matcherna på arenan har vunnits.

Hemmamatcherna brukar rivstartas av Burnley och under undertecknad skulle inte bli förvånad om det här mer eller mindre var avgjort redan efter 45 minuter. Senast på nyår kördes Sunderland över med förkrossande 4-1. Liknande historia nu?

1/1 (halvtid/fulltid), Burnley att leda i halvtid och vinna efter fulltid, spelas till 3,40 x insatsen hos 24hBet (€50 bonus!).

Speltips:

Speltips: 1/1 (halvtid/fulltid)
Odds: 3,40 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (€50 bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 17/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: