Speltips, Cagliari – Juventus 12/2: Ska skilja minst ett par klasser

Spelbloggare Publicerat: 12 February 2017

Formstarka Juventus har en ypperlig möjlighet att dra ifrån extra långt i Serie A-toppen när de ställs mot ett mediokert Cagliari på Stadio Sant’Elia härnäst. Kammas tre färska pinnar in?

Hur stor kravbild kan man ha på en nykomling i Serie A? Mer eller mindre att bara överleva i serien, i de flesta fall. Utifrån de ramarna har Cagliari gjort ett superjobb eftersom de hittas på femtondeplatsen och rentav kan viftas bort från bottenstriden. Den där bottentrion har ju hamnat en bra bit på efterkälken och ner till dem har man 13 pinnar.

Därmed är det ett Cagliari som kan spela avslappnat framöver. Kontraktet i praktiken säkrat och inte mycket att bevisa utöver det.

Verkligheten är en helt annan för Juventus och det ska kolossalt mycket till för att de skulle tappa. De har varit totalt dominanta i den italienska klubbfotbollen de senaste åren och lär fortsätta vara så. Ner till tvåan Napoli, som har matchen mer spelad, har man sex pinnar och till trean Roma, lika antal matcher, sju.

Gästerna vinner klart

Trots att Juventus inte varit fullt stabila på resande fot under spelåret, är känslan att deras stora favoritskap är befogat – och att det till och med finns värde att tälja på spelen till deras favör.

Toppform i Juventus; fem raka är vunna och nollan hållen i fyra av dessa och då har de ställts mot bland andra Lazio, Milan och Inter. Bortamatcherna, mot Sassuolo respektive Crotone, har båda vunnits med 2-0. Verkar som att stabiliteten funnits på nytt, den som Juventus blivit kända för.

Att Cagliari då ska stå emot dem? Nja, det blir svårt.

Nykomlingen har haft det svårt att leverera resultat när nivån höjts upp och tenderat att falla ihop. Goda exempel på detta är i hemmamatcherna mot Napoli, 0-5, i december samt mot Fiorentina, 3-5, i oktober.

Här kommer hemmalaget dessutom till spel utan Luca Ceppitelli och João Pedro, avstängda, och det är stora avbräck.

2,05 x insatsen för att Juventus ska vinna det här med minst två mål, -1,5 mål (asian handicap), är spelvärt. Siffrorna dukas ut av Bet365 och vi klipper till.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Juventus -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 12/2
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: