Speltips, Celta Vigo – Deportivo Alavés 2/2: Hörnidé från semifinalen

Spelbloggare Publicerat: 2 February 2017

Det andra semifinaldubbelmötet i Copa del Rey ska inledas och de det står mellan är Celta Vigo och Deportivo Alavés. Bwin sticker ut hakan på en av marknaderna och det försöker vi utnyttja.

Den ena semifinalen; Atlético Madrid mot Barcelona.
Och ja, här; Celta Vigo mot Deportivo Alavés.

Tittar vi till Celta Vigo är de i alla fall en kraft som utmanar om Europabiljetterna; är åtta nu och har fyra pinnar upp till topp sex – men de håller knappast toppklass i den spanska klubbfotbollen. Hit till semifinalen har de dock kommit efter två stora skalper, ena större än den andra; Real Madrid och Valencia har värjts undan.

Deportivo Alavés har haft en klart tacksammare, förväxla inte med enkel, resa hit. Deportivo La Coruna skickades ut efter två raka kryss och fler bortamål. Därefter plockades Alcorcón ner med stabila 2-0 över 180 minuter. Trots att man är nykomlingar har resultaten varit så bra att de räckt till för en tolfteplats, nu i praktiken utan risk att trilla ner.

Löser hörnlinan – på nytt?

Hörnorna handlar det om ikväll. Gäller att klippa till – vi höjer ett varningens finger för oddsdropp.

Givetvis kommer Celta Vigo vara den spelförande parten och än mer när det handlar om en hemmamatch i ett dubbelmöte. Men Alavés kommer med all säkerhet få sina perioder också och därför också hörnmöjligheter.

Nu snittar de bara 2,5 framåt per bortamatch i Primera División, men schemat de haft har varit extremt otacksamt. Lättare framöver. Ser vi till bortamötet mot just Celta Vigo för lite mer än två veckor sedan, skapades fyra hörnsparkar.

Och med de siffrorna hade alltså denna lina passerat, 3,5.

Underspelet ska vara favorit, men när Bwin dukar ut hela 2,60 x insatsen – kan jämföras med 2,20x hos Unibet – kliar det i fingrarna… Värde finns runt 20 punkter neråt, men vi tror att oddssättarna kan justera hårdare än så. Skynda, fynda!

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Deportivo Alavés över 3,5 hörnor
Odds: 2,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, torsdag 2/2
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: