Speltips Real Madrid Osasuna

Speltips, Celta Vigo – Real Madrid 25/1: Galen retur att vänta!

En extremt intressant cupretur väntar i kvartsfinalen mellan Celta Vigo och Real Madrid efter att de sistnämnda stått för en enorm skalp förra veckan. Vi har vänt ut och in på förutsättningarna och finner tycke för ett målobjekt.

40 matcher utan förlust, rekordet, bröts när Real Madrid förlorade mot Sevilla i mitten av månaden. Nästa förlust kom, extremt överraskande, direkt därpå – här i det inledande cupmötet, på Santiago Bernabéu!

Hade kanske inte varit katastrof att falla med uddamålet i ett inledande bortamöte, men nu måste Real Madrid vända underläge till seger på Balaídos, var ett av landets formstarkaste lag väntar… Faktum är att flera bookies till och med plitar ut Celta Vigo som favoriter till att avancera vidare nu.

Celta Vigo, ja. De har varit suveräna från slutet av förra året och innan 0-1-förlusten borta mot ett solitt Real Sociedad senast, hade sex raka vinster radats upp. Kan de studsa tillbaka direkt nu?

Som nämnt, usel form i Real Madrid. Helgens fajt mot Málaga, 2-1-vinst, må ha varit ett fall framåt – med betoning på; fall, men det finns uppenbara problem att lösa och om man inte kommer ut rätt här, då blir det alltså respass från cupen och även serieledningen i Primera División skulle kunna hamna i fara.

Hérnández är avstängd för Celta Vigos del. Samtidigt ser Modric och Marcelo ut att ställas åt sidan för bortalaget.

Gästerna måste framåt

Det brukar vilas huvudpjäser för Real Madrid i Copa del Rey och så lär det bli även nu, men en starkare startelva än normalt kan absolut presenteras. Exempelvis startade Cristiano Ronaldo det omvända mötet och han förväntas dito här.

Ser vi till Reals fajt mot Málaga senast, skapades en hel del målchanser – men udden saknades. Det visar i alla fall på att anfallsspelet är levande och med en spelare som Ronaldo, och fantastiska lagkamrater runtom, borde målen vara nära till hands. Istället är det defensiven som oroar; åtta insläppta på de fyra senaste matcherna.

Här måste ju Real Madrid få in minst två baljor för att kunna avancera vidare, så rimligtvis borde de pusha på framåt redan från start.

Celta Vigo kommer, liksom i det omvända mötet, få ytor att ställa om på och ett svajigt Real Madrid-försvar ska kunna såras svårt.

Öppet och målrikt. Det är min tanke inför matchen…

Över 3,0 mål (asian handicap) – pengarna tillbaka vid exakt tre baljor – spelas till 1,84 x smeten hos Unibet (1 000 kronor bonus).

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 25/1
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

>

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 20%
X: 23%
2: 61%
Över 2,5 mål: 65%
Under 2,5 mål: 38%