Speltips, Chelsea – Hull 22/1: Klasskillnad på Stamford Bridge

Spelbloggare Publicerat: 21 January 2017

Chelsea har toppchans att smälla in tre färska pinnar när de drabbar samman med tredjejumbon Hull City på Stamford Bridge och således stärka deras ställning ytterligare i titelstriden. En ensidig historia att vänta?

Som Chelsea presterar… De får trots allt ses som en liten uppstickare då Manchesterklubbarna var klara förhandsfavoriter när förstaplatsen innehas, och avståndet till jagande Liverpool och Tottenham är på hela sju poäng. Istället för att falla ihop efter att årets första match förlorades, 0-2 borta mot den sistnämnda konkurrenten, stod de först för en solid cupinsats och nu senast krossades mästarna Leicester med 3-0 – på bortaplan.

Tittar vi lite närmare på Chelsea, har de vunnit 14 av de 15 senaste seriebataljerna. Fenomenal statistik.

Nu har även Hull City fått lite fart på grejerna, mycket tack vare att ett par betydande pjäser kommit tillbaka efter skadeuppehåll. Förra veckan vändes 0-1 till 3-1 mot Bournemouth – var det starten på vändningen för hela säsongen? Nåväl, de är fortfarande tredjejumbo och därmed kvar på rött tabellområde. Kanske lite illa tajmat att de lever kvar i båda de inhemska cuperna. Tätt schema framöver.

Chelsea vinner stort!

En tunn trupp och upp mot tio spelare out, flera skadade och spelandes i Afrikanska mästerskapen. Fastän Hulls skadesituation lättats upp lite de senaste veckorna, ser det fortfarande prekärt ut.

Och det är väl knappast på Stamford Bridge som Hull ska rädda något kontrakt? Inte omöjligt att lite fokus är på cupsemifinalreturen mot Manchester United.

Chelsea fortsätter visa klass och såvida i närheten av samma nivå kan hållas uppe, ska Hull värjas undan utan problem. Som nämnt; 14/15 senaste seriematcherna vunna. Senast krossades Leicester på bortaplan…

När Chelsea leder matcherna, brukar de ofta fortsätta köra på. De är starka på att vinna boll och ställa om effektivt, liksom de kan föra matcherna med järnhand. Har ett material som passar i ledningar.

Nästan viktigast av allt? Diego Costa är redo för spel igen! Där vinner man mycket offensivt.

Undertecknad har extremt svårt att Hull streta emot vidare här.

Chelsea -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt två mål – spelas till 1,90x hos Unibet (1 000 kronor i välkomstbonus).

Speltips:

Speltips: Chelsea -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30, söndag 22/1
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: