Speltips, Crystal Palace – Sunderland 4/2: Ångestfyllt i botten

Spelbloggare Publicerat: 3 February 2017

Klassisk avsparkstid, 16:00, ska ett löjligt viktigt bottenmöte utspelas i Premier League. Crystal Palace, som plockade en efterlängtad trea senast, välkomnar jumbon Sunderland till Selhurst Park – och då har vi inte speciellt svårt att ta ställning.

Tredjejumbon mot jumbon. Tre pinnar som skiljer dem åt, två respektive fem till säker mark. Och dessutom kommer de båda från positiva prestationer, med bra resultat. Vad kommer det hela landa i?

När kontroversielle Sam Allardyce klev in på tränarposten för Crystal Palace, hade man hoppats på snabb effekt och att han skulle bli räddaren i nöden – men istället fortsatte förlusterna radas upp, fem raka blev det i serien, innan han nu senast kunde föra sina mannar till deras första trea sedan början av december.

En mycket imponerande prestation var det också; Bournemouth städades undan med 2-0 – på bortaplan!

Även Sunderland lyckades skrälla i veckan och löste, trots massiv press från motståndarna, 0-0 hemma mot toppjagande Tottenham. Försvarsspelet klickades alldeles utmärkt, men framåt finns det fortfarande mycket att justera. Tre raka matcher utan mål framåt är uppradade och på de fem senaste har det bara blivit ett.

Andra raka?

Med all respekt för Sunderlands prestation senast, menar vi ändå att Crystal Palace ska vara större favoriter än oddssättarna antyder med deras nedplitade siffror.

Efter – kanske till och med jämsides med – Hull City är Sunderland sämst i serien, menar undertecknad. De har varit på vippen att trilla ur förstadivisionen vid upprepande tillfällen de senaste åren och nu är känslan att de faktiskt blir en del av bottentrion. Detta trots att det finns en klassanfallare som Jermain Defoe i truppen.

Crystal Palace plockade en efterlängtad trea senast och de borde ha alla möjligheter att växa nu. Blir en positiv effekt, klassiska snöbollseffekten och ett stort kliv bort från den absoluta botten. För visst borde inte detta Palace behöva slåss om kontraktet?

Hemmaplan på det – och fördelen är stor…

Saknas en del spelare hos båda parter, men inte mycket nytt. Sunderland har dock Papiss Djilodobodji avstängd här. Avbräck!

Tror stenhårt på Crystal Palace. Den raka ettan spelas till 1,71 x insatsen hos 24hBet.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få €50 bonus!

Speltips:

Speltips: Crystal Palace vinner, rak etta
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (€50 bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 4/2
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: