20 april 2018 Leganés Deportivo Speltips

Speltips, Deportivo La Coruna – Real Betis 3/2: Handikappspel investeras i

Spansk fotboll står på menyn och det handlar om Deportivo La Coruna mot Real Betis. Hemma-/borta- och skadefaktorn har en betydande del i vår analys och vi lämnar förtroendet i ena sidans händer.

Vi värmer upp inför en fullspäckad Primera División-helg – med en match från den undre tabellhalvan.

Det ska dock inte förväxlas med att kvaliteten ska bli lidande. Sextondeplacerade Deportivo La Coruna och trettondeplacerade Real Betis har båda potential för mer – och med stor sannolikhet kommer de båda få en skjuts uppåt i tabellen. Men då handlar det om att leverera, såklart.

Deportivo har inte förmått att vinna en enda match under 2017, men å andra sidan bara förlorat en. Fem – häpnadsväckande statistik – oavgjorda. Dessutom har fyra av de där matcherna varit på resande fot och då brukar Deportivo inte få ut i närheten av hela deras styrka.

Gästande Real Betis är det sådär med också; bara vunnit en av de sex senaste. Dock rätt tufft spelschema. Viss svajighet. Större pjäser har bjudits på en match, mindre sådana har man fallit mot… Varåt barkar det?

Hemmastarkt mot bortasvagt

Inte en enda vinst under 2017, sex matcher, alltså. Vad talar då för att Deportivo La Coruna ska studsa tillbaka rätt här?

Rätt mycket, menar undertecknad. Ger dem större möjligheter än oddssättarna.

Delvis har de varit förtjänta av mer i flera matcher, Deportivo – och på hemmaplan har man faktiskt en imponerande rad. Alla de där kryssen har blivit förödande och satt klubben i en tabellposition de inte hör hemma i.

Känns som att vi kan få en reaktion från Deportivo, som har 3-2-0 i de senaste hemmamatcherna. Då kom en av de där vinsterna mot just Real Betis, då i Copa del Rey – med 3-1. Bud på större siffror också.

Precis liksom Deportivo, har Real Betis deras främsta styrka på hemmaplan. Borta har de varit extremt tunna; förlorat fem raka och i serien är statistiken 2-0-7. Några tillfälligheter är det absolut inte – Real Betis är erkänt hemmastarka, liksom tunna borta.

På det har Real Betis upp mot åtta spelare som riskerar missa matchen. Tunnar såklart ut truppen…

Deportivo La Coruna -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid oavgjort – klickas i till 1,83 x insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Deportivo La Coruna -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 3/2
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 47%
X: 29%
2: 26%
Över 2,5 mål: 41%
Under 2,5 mål: 62%