Speltips, Eibar – Atlético Madrid 25/1: Smakrikt spel hittat

Spelbloggare Publicerat: 24 January 2017

En mer eller mindre helt ointressant cupretur väntar mellan Eibar och Atlético Madrid, men vi ser ändå chansen att tälja värde på ena sidan. Finns motivationen där för Eibar? Nja…

Det här dubbelmötet är avgjort. Punkt.

Både hemmaspelarna och –tränarna liksom bortaditot vet om det. Det här är 90 minuter som ska spelas av, en chans för spelare strax utanför startelvorna att visa framfötterna inför tränarstaben. Annars för att stärka formen.

Det slutade med en 3-0-vinst för Atlético Madrid på Vicente Calderón. Inte mycket snack om vilken sida som var – också är – den bättre parten och det verkar inte heller som att Eibar satsar speciellt hårt på cupen. Det är nästan en förutsättning för skrällar i cuperna, att den sämre parten är motiverad.

Antoine Griezmann var hur som helst en av de som hade lekstuga i det omvända mötet och han stod för både det första målet liksom assisten till det sista. Fransmannen har nu hittat nätet i fem av de sex senaste matcherna och att känslan då talar för att det finns mer att hämta ur honom, visar på det fantastiska kapitalet som finns där.

Atlético med bra chans – på nytt

Friskt med rotation kan vi vänta med åt båda håll – och då är skillnaden att Atlético Madrid har fantastiskt material även utanför startelvan. Verkar också som att flera fifty-fifty-spelare kommer medverka också.

Sedan är det såklart klart enklare att komma till matcher som denna när avancemanget redan är spikat, medan Eibar troligtvis hade kunnat undvika den om möjligt.

De har också haft det svårt när nivån på motståndet skruvats upp, Eibar. Nu senast föll de med 0-4 mot Barcelona och dessförinnan alltså med 0-3 mot Atlético Madrid. Mindre än två veckor innan dess möttes de dessutom i serien, på just Municipal de Ipurua, och då vann Atlético med stabila två mål mot noll.

När startelvorna presenteras kan oddsen på spelen till Atléticos favör mycket väl ha sjunkit en hel del…

Atlético Madrid -0,5 mål (asian handicap) – detsamma som den raka tvåan, fast med bättre odds – spelas till 1,93x hos Unibet. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett, sätt in 500 och få 1 500 kronor att spela för – här!

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid -0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:15, onsdag 25/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. comeontv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: