Speltips inför Fenerbahce – Krasnodar 22/2: Vi bjuder på en målidé

Spelbloggare Publicerat: 21 February 2017

Krasnodar sitter i förarsätet inför sextondelsreturen mot Fenerbahce, men det är alltjämt en öppen historia som väntar. Matchen spelas i Istanbul och därifrån investerar vi och bjuder på en målidé.

Nollan sprack i den fjärde minuten och resultatet därifrån stod sig till slutsignalen. Svenske Viktor Claesson var det som smällde dit bollen och han blev serverad av svensk- och GAIS-bekantingen Wanderson.

Ännu mer imponerande var ryssarnas vinst i och med att de precis kommit från ett långt uppehåll och det var den första tävlingsmatchen sedan början av december. Nu tar det fart på allvar och Europa League-slutspelet varvas med seriespelet, där femteplatsen parkeras på.

Fenerbahce hittar vi på plats nummer fyra i turkiska Süper Lig, vilket de förstås inte är nöjda över. De två senaste åren har slutat i andraplatser och det dessförinnan med en förstadito. Siktet är alltid på att vinna hela kalaset, men nu är uppförsbacken brant… Europa League – ett sätt att kunna sätta plåster på såren?

Det ser ut som att båda parter kommer helt skadefria till matchen. Positiva besked!

Allt talar för – målsnålt

Mycket talar för att vi kommer få se en tajt match här. Flera faktorer som spelar in.

Först; resultatet från match ett. 1-0 är ett klurigt resultat att både spela på och att jaga. Fenerbahce måste pusha upp positionerna, föra matchen – men ett insläppt bortamål kan bli förödande. Då måste det bli minst tre framåt!

Och det är ju lättare sagt än gjort när ett defensivt starkt Krasnodar med en lågt ställd försvarslinje står på den andra sidan planhalvan. Gillar starkt vad de visat upp, i synnerhet bakåt.

Matchbilden som undertecknad målar upp är ett Fenerbahce med mycket boll, men som åtminstone till en början anfaller med stor försiktighet. Det insläppta bortamålet ska undvikas.

Ännu svårare att hämta ifatt kan det bli då turkarna haft det oerhört svårt med den offensiva leveransen på sistone. Inte ett enda mål framåt på 180 minuter och fyra raka under 2,5-målslinan. Tre av dessa under 1,5-ditot.

1/2-0/0-0/0-1?

Under 2,25 mål (asian handicap) – det betyder halv vinst på spelet vid exakt två mål – spelas till 1,84 x polletterna. Bet365 är platsen.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, onsdag 22/2
TV:  eurosport logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: