27 februari 2017 Fiorentina Torino

Speltips, Fiorentina – Chievo 11/1: Usla defensiver – målpartaj?

Fiorentina tar ett sent kliv in i 2017. Det handlar om åttondelsfinal i Coppa Italia, där Chievo står för motståndet. Vi förvånas enormt av de målsiffror som dukas ut och slussar in polletterna på en 2,15-oddsare.

Observera! Avspark redan 17:30.

Cupen är ofta nedprioriterad kontra seriespelet. Även för de här två kan fallet vara så, men det finns i alla fall incitament för att satsa här.

Båda parter hittas i mittenskiktet av Serie A-tabellen, Fiorentina nia med 27 pinnar inspelade och Chievo elva med 25 inspelade, och även om chansen, i praktiken, att lösa en Europabiljett lever, är den försvinnande liten. Cupen, kort och enkelt – en väg ut i Europa!

Fiorentina skulle haft deras 2017-premiär i slutet av förra helgen, men match stoppades på grund av ett snöoväder och årspremiären kommer nu, runt tre veckor efter den senaste matchen, 3-3 hemma mot Napoli.

Gästande Chievo snurrar också runt i mitten av tabellen, men har inte alls en lika stor kravbild som ”Violerna”. 2016 avslutades med en 1-3-torsk mot Roma och 2017 öppnades ännu värre, 1-4 i baken mot Atalanta – på hemmaplan!

Läcker defensivt

Varken Fiorentina eller Chievo är i form – och det borde öppna upp för; mål.

Defensivt levererar Fiorentina under all möjlig kritik. Ofta är det öppna dörrar åt båda håll, och nu har mål släppts in i åtta raka matcher och nätet har hittats i alla av dessa förutom en. 3-3 senast när Napoli kom på besök.

Här underskattas Chievo rejält, men även de blöder defensivt och således lockar målspelen mer än plushandikappen. 1-4 mot Atalanta förra veckan var en käftsmäll av den hårdare modellen. BLGM-spelet har suttit i tre raka fajter.

Mellan två defensivt urusla, men offensivt kapabla sidor är valet enkelt till de odds som dukas upp – att det blir mål åt båda håll.

BLGM – ja spelas till de 2,15 x insatsen som dukas upp av Bethard (1 000 kronor bonus). Spelvärde minst 20 punkter neråt!

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30, onsdag 11/1
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 61%
X: 25%
2: 15%
Över 2,5 mål: 48%
Under 2,5 mål: 56%