3 februari 2017 Hamburger SV Bayer Leverkusen

Speltips, Hamburger SV – Bayer Leverkusen 3/2: Målpolletter – in!

Det är botten mot mitten i den klassiska fredagsbataljen från Bundesliga. Hamburger SV tar emot Bayer Leverkusen på Volksparkstadion – och då investerar vi i ett målspel till 1,80 x polletterna.


Nästjumbo och med kontraktet i fara, och så blir det när så lite som 13 pinnar spelats in på 18 matcher. Men situationen nu, kontra den innan december, är klart bättre – på de sex senaste matcherna har tre matcher vunnits. Dessförinnan hade det inte blivit en enda fullpottare på de inledande 12.

Det är med andra ord ett närmast pånyttfött HSV som kommer till spel.

Mitten handlar det om för Bayer Leverkusen – och med det är de en besvikelse modellen större. De ska slåss om Europaplatserna, så enkelt är det. Upp till topp sex har de också sex pinnar. Allt annat än kört, men av den första halvan av serien – lite mer – finns det mycket mer att önska.

Ännu har de officiella truppappren inte publicerats. Ser dock ut att vara till största del oförändrat, men säkert är i alla fall att Gotoku Sakai är avstängd.

Spelet suttit i 9/10 senaste

Här kan det smälla på, vågar jag lova.

De flesta ingredienser för en öppen, underhållande och i sin tur målrik match finns, fastän det möjligen, på pappret, inte ser ut som den hetaste av fajter.

Nu har HSV förvisso radat upp två förluster, men allt som allt ser de klart bättre ut; vunnit tre av de sex senaste och bara förlorat tre av de åtta senaste. Framförallt har offensiven fått fart.

Och här på hemmaplan kan vi räkna med att de är ute efter en ny trea, mot ett rätt skört Leverkusen. Mycket upp och ner i deras matcher; fyra raka och nio av de tio senaste seriematcherna har innehållit mål åt båda håll. Ofta så att matcherna skiftar skepnad vid flera tillfällen, därav svajigheten.

HSV har hittat nätet i åtta av de nio senaste matcherna. I sex av dessa har de även släppt in dito. Dessutom defensivt avbräck i Dotoku Sakai här. Alltid svårt att rotera runt i backlinjen.

Vi räknar iskallt med att båda parter kommer jaga trean och att matchen således öppnas upp samt att taktpinnen byter ägare vid upprepande tillfällen. Vad landar det i?

BLGM – ja spelas till 1,80 x polletterna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Unik bonus: Bara för våra läsare 200% hos Bethard

Sätt in 500 kr - Få 1 500 kr att spela för hos Bethard.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 3/2
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 28%
X: 28%
2: 48%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 51%

 


Mäktig bonus på 500%


Ny bonus från Expekt på hela 500% upp till 500 kr.

Hämta ditt bonusspel här!

Jämför casinon