Speltips, Hannover 96 – Kaiserslautern 30/1: 1X2-idé från andradivisionen

Spelbloggare Publicerat: 29 January 2017

Uppehållet är över i den tyska andradivisionen och nu tar även Hannover 96 och Kaiserslautern klivet in i hetluften. Vi får känsla och ett 1X2-tecken plockas ut.

För Hannover är det en speciell match i en bemärkelse, då de vid händelse av en trea skulle kliva upp som herre på täppan. Mycket välförtjänt efter allt slit – och kanske framförallt skönt i och med att Bundesliga trillades ur förra året, som jumbo. Ser ljust ut i jakten på en plats tillbaka till finrummet.

I en annan del av tabellen klampar Kaiserslautern runt, trots att de bara förlorat en enda av de åtta senaste matcherna – 3-4-1. Annat är facit på de fem senaste; 0-4-1. De har haft svårt att vinna fotbollsmatcher, fastän försvarsspelet varit solitt. Tillknäppta, tajta historier. Till kvalplatsen neråt i seriesystemet skiljer endast tre pinnar. Men visst bör de inte riskera att trilla ur?

Hemmalaget ser ut att komma till spel utan kaptenen Manuel Schmiedebach. Annars skadefria. Gästerna har Jacques Zoua, den näst bästa målskytten, out. Mittbacken Ewerton är ett osäkert kort.

Ettan spelas

Kan faktiskt inte annat än att lämna förtroendet i Hannovers händer till de oddsen som dukas ut här.

Hur man än vrider och vänder på det – åt ena hållet; att Kaiserslautern varit svåra att slå på sistone och att det kan vara svårt som favorit att leverera direkt efter ett så pass långt uppehåll – måste vi se till det grundläggande; att Hannover 96 är den klart bättre parten.

Hannover kliver alltså upp i topp vid händelse av en trea här. Blodsmak där, alltså. Hemmaspelet har varit fantastiskt solitt med sex vinster, ett kryss och endast en torsk. Nu möter man ett undre halvan-motstånd.

Gästerna har alltså bara förlorat en av de fem senaste matcherna, 0-4-1, men då uteslutande mött andra konkurrenter från den undre tabellhalvan. Här höjs motståndet och då är risken att man faller tungt.

Den raka ettan spelas till finfina 1,80x hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Hannover 96 vinner, rak etta
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:15, måndag 30/1
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: