Speltips Hannover Dynamo Dresden 3 juni 2020

Speltips Hannover 96 – Stuttgart 24/11: Tar ställning – med en försäkring

Formen talar starkt för Stuttgart i fredagens bortamatch mot Hannover 96 på HDI Arena, men det finns samtidigt andra faktorer som väger ännu tyngre. Vad landar det hela i?

Hannover 96 och Stuttgart smygstartar helgen med veckans enda fredagsmatch från Bundesliga, innan det råder fullspäckat schema dagarna därpå.

Och även om det, på pappret, inte låter som den hetaste av bataljer, finns det potential här. Inte minst ur den mening att det kan bli en spännande historia. Om man vill se matchen – och varför inte spela på den? – streamar Bethard den i toppkvalitet. Via denna länk får ni 125% extra upp till 1 250 kronor i välkomstbonus!

Under veckan har Hannover fått slicka såren från den brutala 0-4-förlusten borta mot tredjejumbon Werder Bremen. En, från början till slut, katastrofal insats. Har uppehållet varit negativt för deras del? Klubben riskerar att tappa deras plats på den övre tabellhalvan om man inte vinner medan just en seger skulle sätta press på konkurrenterna på Europaplatserna.

Skadelistan har varit välfylld för Hannover sedan en tid tillbaka. Waldermar Anton kommer dock tillbaka i spel medan spelare som Jonathas samt Felipe får stå åt sidan.

Två poäng häck i häl står Stuttgart. De stod, i motsats till Hannover, för en suverän prestation när tabellfemman och anrika Borussia Dortmund värjdes undan med 2-1 för exakt en vecka sedan. Positiva tongångar just nu…

På skadefronten är situationen till och med värre för Stuttgart; Matthias Zimmerman, Anastasios Donis, Marcin Kaminski, Chadrac Akolo och Daniel Ginzcek saknas.

Förlorat sex av sex bortamatcher

Tillbaka efter uppehållet – Hannover med en usel prestation, Stuttgart med en fantastisk. Men är det så enkelt att man då ska spela på de senare nämnda? Inte alls, menar jag.

Och det handlar om en simpel sak; Stuttgarts totala oförmåga att leverera på resande fot. De har förlorat alla sex bortamatcher i årets seriespel och med fjolåret inräknat inte vunnit på 13 stycken. Då kan man knappast snacka slump eller oflyt längre, när de fortfarande inte förlorat på hemmaplan i år.

Kombinerat med att Hannover visat framfötterna hemma på HDI Arena – tre vinster, ett kryss och en förlust – blir det inte särskilt svårt att ta ställning till de rådande oddsen.

Att det blir tajt, säkert. Men att Hannover 96 ska förlora har jag väldigt svårt att se…

De spelas med +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till fina 1,71 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Hannover 96 +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 kr bonus!)
Spelstopp: 20:30, fredag 24/11
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 28%
2: 31%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 51%