4 mars 2018 Stryktipset Spelförslag Speltips

Speltips inför AFC Bournemouth – Chelsea 28/10: Lite stort favoritskap

Det må handla om botten mot toppen på Vitality Stadium, men ska skillnaden, just för dagen, vara så stor som oddssättarna vill få det till när AFC Bournemouth och Chelsea mäter krafterna? Det ställer vi oss frågande till. 

Som nästjumbo står AFC Bournemouth och det är klart att en viss press utvecklas till följd av det, men det här ska väl lösas till slut? Laget är helt enkelt för bra för att bli en del av bottentrion, vilket vi fått se svart på vitt under de senaste matcherna med flera fina prestationer. Seriestarten däremot, den var en mardröm.

Om vi ser till det kortaste av perspektiv, är det glädjande besked Bournemouth tar plats på Vitality Stadium. De avancerade vidare i Ligacupen via en förträfflig 3-1-seger över Middlesbrough. Dessförinnan blev det en bortavinst över Stoke i seriespelet. Årets prestation.

Annat glädjande är att Jermain Defoe kommit tillbaka i träning och därför eventuellt kan bidra här. Tyrone Mings och Joshoua King är alltjämt borta.

Även Chelsea har vunnit två matcher efter varandra, men formen är alltjämt ett frågetecken. I cupvinsten över Everton städades det om i startelvan och mot Watford dessförinnan, 4-2, var man illa ute. Den följde upp 3-3 mot Roma i CL och den i sin tur två förluster. Kan Antonio Conte styra skutan i rätt riktning?

Varken Victor Moses eller N’Golo Kanté finns att tillgå för bortalaget. Annars ljust på truppfronten, inte minst med Danny Drinkwaters comeback efter sin skadefrånvaro.

Varnar för – skräll

Skulle inte bli förvånad om vi skulle bjudas på en av helgens större skrällar här. Garanterat att Bournemouth ska ha större chans än oddsen indikerar.

Det är, som nämnt, med nyingjuten kraft som Bournemouth kommer till spel. Det har sett allt bättre ut på sistone, efter den där mardrömsstarten, och senast de förlorade en match med större siffror än uddamålet var i början av september, för sju matcher sedan. Bland annat Tottenham har bjudits på en match, en 0-1-förlust borta. Och nu alltså, två vinster på rad.

Man kan, åt det andra hållet, påpeka att Bournemouths spelstil, som kan anses lite naiv och framåtlutad sett till kvalitéerna i spelarmaterialet, skulle passa Chelsea som handen i handsken – och helt fel är det väl inte, men ”Londons blåa” har inte sett särskilt stabila ut på sistone, varpå skrälloddsen lockar ändå.

+1,0 mål (asian handicap) på Bournemouth, då får vi insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet, är helt okej betalt och värt att syna.

  Rygga spelet hos Bet365 – Öppna ditt konto här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips: Bournemouth +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Öppna ditt konto här. Regler & villkor gäller.)
Spelstopp: 18:30, lördag 28/10
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 17%
X: 23%
2: 60%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 43%