Speltips inför AFC Eskilstuna – Örebro 8/4: Spelbolagen kan inte skilja dem åt – det kan vi

Spelbloggare Publicerat: 6 April 2017

Oddssättarna kan inte skilja dem åt – men det kan vi. Ett mycket fint speltips är hittat inför lördagens enda allsvenska batalj, vilken spelas mellan AFC Eskilstuna och Örebro SK.

Det blev ett bottennapp för AFC Eskilstunas i deras första allsvenska match i historien. Den väntade bottenkonkurrenten GIF Sundsvall blev ett par nummer för stora och förlustsiffrorna skrevs 1-3 på Norrporten Arena, trots att man var de som spräckte nollan. Sasa Matic var siste man på bollen.

En del fina namn finns det ändå i AFC:s trupp, såsom Mauricio Albornoz, Omar Eddahri och Emmanuel Frimpong. Den som styr skutan är Pelle Olsson, och han är ju expert på att hålla lag kvar i Allsvenskan…

Örebro lyckades däremot vinna deras premiär, som var en tajt historia. J-Södra stod för motståndet på Behrn Arena och då vann ÖSK med två mål mot ett efter att ha tilldömts en tveksam straff med tio minuter från slutet. Hur som helst; alltid stärkande att vinna fotbollsmatcher, oavsett om det finns mer att hämta i spelet.

Klar skillnad

Botten mot mitten.

Örebro spelar en fantastiskt underhållande och trevlig fotboll under Alexander Axén, men känns ändå hyfsat stabila; lär landa någonstans i mittenskiktet av tabellen. Ger dem stor chans på övre halvan. Finns inte på kartan att de skulle dras in i bottenstriden. Visst känns ÖSK lite underskattade?

Allt som allt ska det vara klasskillnad här. ÖSK har trots allt ett starkt material och när Kennedy Igboananike värvades in i slutspurten av transferperioden fick man också lite spets på det hela.

AFC var löjligt veka i premiären och föll till slut klart mot Sundsvall. Kom inte alls upp i önskad nivå och det var kanske en fingervisning på vilken nivå laget håller…

Stort plus för ÖSK med Maic Sema tillbaka efter att ha missat premiären också. Han gjorde ett starkt avtryck i fjol och borde ha god chans på det även denna säsong.

Spelbolagen menar att det här ska vara fifty-fifty – jag att ÖSK ska vara hyfsat klara favoriter.

Örebro +0 mål (asian handicap) – inatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till 1,94x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Örebro SK +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 8/4
TV:  cmoresport logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: