Speltips Bayern München Düsseldorf 30 maj 2020

Speltips inför Anderlecht – Bayern München 22/11: Oddssättarna har gått bananas

Trots att Anderlecht inte har gjort ett enda mål på fyra matcher i Champions League behåller spelbolagen tron på laget inför mötet med Bayern München. Orimligt tycker vi.

En poäng. Det är allt som krävs för att Bayern München ska vara klara för åttondelsfinal. Fortfarande har tyskarna chans på att knipa förstaplatsen i gruppen, men då krävs seger mot PSG i kommande möte på hemmaplan. För den matchen ska gälla gruppsegern krävs dock seger mot Anderlecht.

Vi räknar iskallt med att Bayern München åker till Belgien med segern i sikte. Här finns ingen anledning att explodera eller förta sig, det ska räcka med en godkänd insats för att vinsten ska inkasseras.

Anderlecht har nämligen varit direkt svaga i Champions League. Noll poäng. Noll gjorda mål. Femton insläppta. Det säger sig själv att laget inte riktigt håller måttet. Chansen på tredjeplatsen finns – men den är liten – och då vore det nog klokt att streta emot och ta en poäng här. Därför tar vi för givet att hemmalaget slår sig an med en defensiv approach till matchen. Ett kryss är det enda hoppet, men det blir svårt.

Uddlöst hemmalag förblir mållöst

Med målvakten Manuel Neuer skadad är det klart att Bayern München har ett rejält försvagat lag – om vi bara ser till positonen mellan stolparna. Å andra sidan är försvaret intakt och efter att ha vilat ett gäng spelare i helgen väntas bästa lag få spela här. Franck Ribery är den enda utespelaren som inte är tillgänglig.

För hemmalagets del är det bara Andy Najar som inte är tillgänglig på grund av skada. I övrigt kan Anderlecht ställa bästa lag på benen. Det ska dock sägas att de tär ett lag med få – om ens någon – spelare som hade platsat i Bayern München. Då pratar vi om om tyskarnas trupp.

I våra ögon finns det en solklar favorit här. Tyskarna sprudlar inte lika mycket som tidigare, men är fortsatt ett stabilt lag både offensivt och defensivt. Med noll gjorda mål framåt ska det mycket till om Anderlecht får in en boll här.

Anderlecht under 0,5 mål spelas till 2,35 gånger såsen hos Ladbrokes. För den som önskar kan Bayern München vinna och hålla nollan synas till tiondelen högre, men det avstår vi.

  Rygga spelet hos Ladbrokes – Få upp till 1 000 kr bonusspel!

Speltips:

Speltips:  Anderlecht under 0,5 mål
Odds:  2,35 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  20.45, onsdag 22/11
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 8%
X: 15%
2: 75%
Över 2,5 mål: 71%
Under 2,5 mål: 32%