1 januari 2017 Everton Manchester United

Speltips inför Anderlecht – Manchester United 13/4: Försiktigt första möte

En förmodat tuff bortamatch väntar Manchester United i Europa Leagues kvartsfinal mot Anderlecht. Ja, det här blir en tuff nöt att knäcka för Zlatan Ibrahimovic och hans kamrater…

Ett hittills utmärkt spelår, det har Anderlecht stått för. Succé i den inhemska serien och nu framme vid kvartsfinalen i Europa League. Mer än så kan inte krävas, men vilken bonus om de skulle skrälla här mot Manchester United!

Resan hit har dock varit allt annat en problemfri och rak för Anderlecht. Den ryska storklubben Zenit skickade man ut på fler bortamål – målet som skickade dem vidare kom i den 90:e minuten i match två, via svenske Isaac Kiese Thelin – och i åttondelsfinalen skickades APOEL ut med 2-0 efter två tajta matcher.

För Manchester United är Europa League vägen ut i Champions League, om man inte skulle lyckas plocka fjärdeplatsen i Premier League, där kampen är stenhård. Betydelsen av turneringen har också höjts med tiden och de har sannerligen inte sopat under mattan med betydelsen av den.

David De Gea har lite småskavanker och lär inte spela från start här. Sergio Romero väntas fortsatt förtroende i målet. Andra spelare out är exempelvis Juan Mata, Wayne Rooney och Phil Jones.

Målsnålt är tanken

Att Anderlecht kommer ställa upp försvarsmuren och bevaka resultat från start, det händer inte eftersom det väntas retur på Old Trafford, men någon superoffensiv lär vi inte få se från belgarnas sida med den överhängande risken att straffas av ett skickligare motstånd.

Och om det är någonting som Manchester United har problem med, är det just samlade försvar.

Samtidigt kan United säkerligen köpa oavgjort här på bortaplan och känslan är att även de kommer uppträda försiktigt och inte trycka upp positionerna i onödan.

Anderlecht har också visat prov på ett fantastiskt försvarsspel på sistone; endast ett insläppt mål på de fem senaste matcherna. Runt United sprudlar det inte direkt heller, så mycket talar för en tillknäppt historia. Hela sex av deras åtta senaste matcher har klivit under 2,5-målslinan.

Under 2,5 mål spelas till 1,83 x insatsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos Betsafe – Få 1 500 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 13/4
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 21%
X: 28%
2: 52%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 55%