Speltips inför APOEL – Real Madrid 21/11: Nytt hörnspel

Spelbloggare Publicerat: 20 November 2017

Det blir fokus på hörnorna när cypriotiska APOEL ska försöka sätta stopp för Champions League- och Primera División-mästarna, Real Madrid.

Hör och häpna: helt omöjligt är det inte att APOEL blir trea och därför får spela Europa League-slutspel. Motstånden – Tottenham, Real Madrid och Borussia Dortmund. Världspjäser från tre av klotets största fotbollsländer.

Denna chans lever i och med de dubbla skrällkryssen mot Borussia Dortmund, hemma och borta. En pinne här eller i den avslutande matchen mot Tottenham på Wembley Stadium och det kan mycket väl bli fallet. En skalp utöver dess like, i så fall.

Den cypriotiska klubbfotbollen har APOEL dominerat under flera års tid; fem raka titlar har det blivit. Nu? En blek sjätteplats, förvisso med färre matcher spelade än flera konkurrenter runtom.

Real Madrid kan i sin tur säkra slutspelsplatsen här i CL och för det krävs en trea eftersom nämnda Dortmund är hela fem pinnar på efterkälken. Annars spelar man för att passera Tottenham, men det skulle det krävas mycket för i och med den sämre inbördes skillnaden när de också är tre pinnar ovanför.

Skadeproblemen fortsätter tynga Real Madrid. Gareth Bale, Jesus Vallejo och Keylor Navas står med all säkerhet utanför matchtruppen. Mateo Kovacic och Sergio Ramos är inte helt hundra och ska testas närmare avspark. APOEL har hela truppen intakt.

“Hörnkross” att vänta

Real Madrid – APOEL: 9-1
APOEL – Tottenham: 5-6
APOEL – Dortmund: 2-11
Dortmund – APOEL: 9-1

Det handlar förstås inte om resultat, siffrorna ovan – utan hörnor. De understryker hur stor skillnaderna är mot motståndarna för APOEL och att de enbart kommer handla om att tajta till ytorna bakåt här – någonting man lyckats väl i med matcherna mot Dortmund.

Real Madrid ska och kommer styra med järnhand under matchen, precis som på hemmaplan. Men formen är det lite sisådär med – det ser rätt uddlöst ut – och desto längre det dröjer innan målen kommer, desto större möjligheter hör just hörnor…

Real Madrid -4,5 hörnor (asian handicap) spelas till 1,96x hos Mr Green. Spelet sitter om de skapar minst fem fler än motståndarna.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel á 100 kr!

>Få 4,00 på Real Madrid att vinna!

Klicka här för att ta del av och läsa mer om kampanjen.

Speltips:

Speltips: Real Madrid -4,5 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,96 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel á 100 kronor!)
Spelstopp: 20:45, tisdag 21/11
TV:  tv3sport logo viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: