7 december 2017 Arsenal BATE Speltips

Speltips inför Arsenal – AFC Bournemouth 9/9: Spelbolagen tar det till överdrift

Överdriver oddssättarna målmöjligheterna inför lördagens Premier League-batalj mellan Arsenal och AFC Bournemouth? Oddsen, statistiken och, som alltid, ett speltips hittar ni här.

Oerhört betydelsefulla pinnar hittas i potten på Emirates Stadium, mellan två parter som ännu inte nått upp i varken önskad eller krävd standard. Var hamnar dessa?

Kritiken överöser Arsenal och inte minst tränaren Arsené Wenger, som får allt mindre svängrum; resultat krävs. Det är lite av en chock att fransmannen fortfarande, till det här spelåret, fick sitta kvar på tränarposten.

Efter en mindre imponerande insats men ändå vinst över Leicester i premiären, har Arsenal radat upp två raka förluster. Ena kom borta mot Stoke City och den andra, nu senast, med förnedrande 0-4 på Anfield där Liverpool stod för motståndet. Illa, illa…

Bournemouth lever inte alls under samma kravbild som Arsenal, men den här seriestarten har varit under all möjlig kritik. West Bromwich, Watford och Manchester City har man ställts mot – utan att plocka en enda pinne. Uteslutande förluster. Är Eddie Howes manskap i botten för att stanna?

Gällande Arsenal ser det mer eller mindre exakt likadant ut på skadefronten som innan uppehållet. Laurent Koscielny är inte hundra, men det mesta talar för att han kommer kunna medverka från start. Bournemouth ser ut att få tillbaka kaptenen och försvarsspelaren Simon Francis i spel.

Underspelet plockas

Som Arsenals försvarsspel sett ut och med den offensiva kapacitet som finns i Bournemouth skulle man kunna tänka att en målrik match per automatik väntar på Emirates Stadium. Undertecknad tänker dock annorlunda och ser värde i underspelen på målmarknaden.

Bournemouth har inte alls varit lika offensivt sprudlande som de var förra året, där målfesterna bara radades upp, och ännu har det bara blivit ett mål framåt. Anfallarna har sett iskalla ut och står ännu alla med en nolla i målkolumnen.

Känslan är att Bournemouth inte har självförtroendet i truppen att på allvar bjuda upp till dans här och istället kommer försöka tajta till ytorna så gott de bara kan. Det var nära att räcka till ett kryss mot Manchester City före uppehållet, när man föll med 1-2.

Vi kan anta att Arsenal haft stort fokus på att täta till försvarsspelet under uppehållet. På den fronten kan det enbart bli bättre, vilket det sannolikt också kommer bli. Uppehållet kom vältajmat och nu får man chansen att starta om lite på ny kula.

Och det är lätt att stirra sig blind på hur Arsenal uppträtt defensivt. Glömmas bort ska inte att de inte målat på de två senaste matcherna och här ska de föra matchbilden med järnhand, mot ett Bournemouth med förmodad defensiv approach. Kan tala för en tillknäppt matchbild.

Absolut, mycket talar för mål denna eftermiddag – men spelbolagen har tagit det till överdrift…

Under 3,5 mål spelas till 1,82 x insatsen hos Betsson.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr riskfritt spel!

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr riskfritt spel)
Spelstopp: 16:00, lördag 9/9
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 73%
X: 17%
2: 11%
Över 2,5 mål: 48%
Under 2,5 mål: 55%