Speltips inför Arsenal – Doncaster 20/9: Ensidigt och trevande

Spelbloggare Publicerat: 20 September 2017

Det väntas roteras enormt i Arsenal inför deras kommande cupmatch mot Doncaster Rovers, men detta borde inte hindra dem från en att kunna hålla motståndarna i schack – eller?

Cupen är knappast en prioritet för Arsenal, som inte minst spelar med kniven mot strupen i Premier League efter en seriestart under all möjlig kritik, men också måste bolla med Europa League-spel. Tätt mellan matcherna och man får helt enkelt välja sina strider som situationen ser ut.

De flesta, om inte alla, av Arsenals huvudpjäser kommer vilas. Däremot blir det intressant att se spelare som Theo Walcott, Per Mertesacker, Oliver Giroud och Jack Wilshere in action. Tänkbara startspelare allihopa.

Doncaster har nått hit, till den tredje rundan, efter att ha skickat ut Bradford och Hull City. Givetvis starkt och prestationer att vara stolta över, men hur stor vikt kan läggas vid det här cupspelet? Situationen är ju knappast den mest bekväma i League One, där tre raka matcher förlorats och endast målskillnad håller dem ovanför det helröda tabellområdet.

Doncaster målar ej

Det har blivit blott ett mål framåt på de fem senaste seriematcherna för Doncaster, som såklart känner pressen när bottentrion hämtar ikapp. Det är en stor match för spelarna att spela, men vi tror inte att de kommer ha mycket att sätta emot – framåt. Åtminstone inte i rådande form.

Den startelva som kommer ställas ut av Arsenal är betydligt sämre än den ordinarie, men alltjämt på en helt annan nivå än Doncasters eller något annat lags i League One. Helt otänkbart är det inte att maskineriet kan hacka lite smått, men stabiliteten att hålla motståndarna borta ur målprotokollet borde finnas där.

Att ha en spelare som Per Mertesacker i mittförsvaret måste trots allt kännas hyfsat tryggt för Arsenal, i en match som denna…

Vi får dock bättre betalt för spelen att det inte blir mål åt båda håll än att Arsenal håller nollan och med tanke på att storskrällarna ändå dyker upp i cupspelet är det tacksamt.

Lutar åt en målsnål historia här – och att bortalaget misslyckas med bedriften att hitta nätmaskorna.

BLGM – nej spelas till 1,80x hos William Hill. Justering att vänta? Skynda, fynda!

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör INTE mål (BLGM – nej)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 20/9
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: