Speltips inför Arsenal – Huddersfield 29/11: Det kan bli tätt

Simon Pålsson Publicerat: 29 November 2017

Arsenal får besök av Huddersfield i en match som Londonlaget verkligen behöver vinna för att haka på i toppen av ligan. Det kan dock bli betydligt tuffare än vad laget tror.

Arsenal fick verkligen kämpa för segern borta mot Burnley senast, men i onsdagens möte med Huddersfield har laget förväntningar om en något enklare seger. Nu kan dock Arsenal få klara sig utan ett par nyckelspelare.

Märk väl att Huddersfield också är ett bra lag, inte minst defensivt sett. Det finns en bra organisation i det här laget, mycket tack vare tränaren David Wagner som har en stark idé. Formen är god, med ett par skalper i form av 2-1-vinsten mot Manchester United och sånär poängen mot Manchester City som sticker ut nu på sistone. Det är hur som helst ett lag som sällan lägger sig ner och dör, men som visserligen har svårt att vinna.

Arsenal blandar och ger, men har som vi vet höga toppar. Det exploderar dock inte om laget, som ofta vinner med uddamålet trots att motståndet inte är det bästa.

Handikappspel i fokus

För en gångs skull är skadelistan hos Arsene Wenger inte särskilt lång, utan den franska tränaren kan sätta i stort sätt bästa lag på benen. Mesut Özil och Theo Walcott är visserligen något tveksamma till spel, men annars är det bara Santi Cazorla och Alex Iwobi som är ute ur spel. Det gör trots allt att Arsene Wenger kan sätta ett bra – men offensivt lite försvagat – lag på benen.

Huddersfield å sin sida saknar i för sig Rajiv van La Parra på grund av en avstängning, men det ska gå att ersätta. Philip Billing, Michael Hefele och Jon Gorenc Stankovic är inte heller med i matchen.

Trots det bör gästerna ha goda möjligheter att verkligen stänga ner den här matchen. Ett offensivt försvagat Arsenal kommer inte att explodera målmässigt – det tror vi inte.

Huddersfield +2 (asian handicap) spelas till 1,95 gånger insatsen hos bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Öppna ditt konto här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

 

Speltips:  Huddersfield +2 (asian handicap)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 Regler & villkor gäller.
Spelstopp:  20:45, onsdag 29/11

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: