Speltips inför Arsenal – Leicester 11/8: Premiärtider!

Spelbloggare Publicerat: 11 August 2017

Känner ni? Det är premiärtider! Arsenal och Leicester smygstartar årets Premier League med match på Emirates Stadium under fredagen. Blir det en lika sprudlande historia som många hoppas på? Vi ställer oss tveksamma till det!

Väntan är över! Premier League anno 2017/18 tar fart och vi på Spelbloggare.se kommer, som alltid, stå för en gedigen bevakning av vad som komma skall – med allt från speltips, till odds och krönikor från och inför matcherna.

Första anhalten är alltså Emirates Stadium, där ett Arsenal som inte varit superaktiva på transfermarknaden väntar. De stora vinsterna har varit att Alexis Sanchez – i alla fall hittills – lyckats behållas samt förvärvet av Alexandre Lacazette, som varit fenomenal i Lyon-tröjan de senaste åren. En anfallare av absolut toppklass.

Till matchen kommer ”Gunners” stärkta av att ha vunnit Community Shield-finalen mot Chelsea. Straffsparkar krävdes för att skilja dem åt efter att det slutat oavgjort, 1-1, under ordinarie tid.

Gällande Leicester har mer hänt, precis som väntat. Spelare som Kelechi Iheanacho och Matthew James och Iborra har hämtats in och ännu har man inte blivit av med Riyad Mahrez, även om fallet mycket väl kan bli så om rätt bud kommer.

Båda parter är svårt skadeskjutna inför matchen – skräll att Arsenal är det, va? – där ”Gunners” har spelare som Laurent Koscielny samt Alexis Sanchez out och eventuellt Mesut Özil. Gästerna kommer till spel utan Robert Huth, Danny Drinkwater och Islam Slimani.

Tillknäppt premiärhistoria

Arsenal vill alltid spela en possessioninriktad fotboll och tenderar att vara sårbara vid bolltapp – och kan bli ännu sårbarare med inte minst mittbacksklippan Laurent Koscielny borta.

Men när vi plussar ihop allt – hur mycket talar för ett målpartaj, vilket oddssättarna vill få det till att kunna bli?

Premiärer brukar bli tillknäppta historier med all nervositet och när tajmingen inte riktigt finns där.

Leicester kommer såklart vilja och försöka såra Arsenal vid bolltapp – det finns ju en del styrka i omställningsspelet – men främsta fokus lär vara att tajta till försvarsspelet, vilket kan bidra till att matchen tappar i intensitet och att motståndarna får det svårt att hitta de rätta ytorna.

Exempelvis blev det bara ett mål i de två matcherna som spelades parterna emellan förra året.

Kort och enkelt; här tror vi inte alls lika mycket på mål som oddssättarna…

Under 3,0 baljor i matchen (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre stycken – blir valet av spel till oddset 1,87x hos klassiska Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 11/8
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: